MasterChef 6: Το επικό τρολάρισμα του Νικήτα στον Κουτσόπουλο - «Η ζεϊμπεκιά σου πάει έχεις το ύψος...»

Η ερώτηση του κριτή που την μετάνιωσε αμέσως!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Το επικό τρολάρισμα του Νικήτα στον Κουτσόπουλο - «Η ζεϊμπεκιά σου πάει έχεις το ύψος...»

Στο πρώτο Mystery Box για αυτή την εβδομάδα αγωνίζονται οι παίκτες του MasterChef 6 απόψε 14/3, το οποίο μάλιστα τους φύλαγε και μια μεγάλη έκπληξη. Η προσπάθεια που ήταν η καλύτερη ήταν και αυτή που πήρε το αβαντάζ στο επικείμενο τεστ δημιουργικότητας, με το καλύτερο πιάτο που θα προκύψει να παίρνει την μόνιμη κάρτα ασυλίας.

Την ίδια ώρα που οι παίκτες πάλευαν εναντίον του χρόνου που είχαν στην απαιτητική δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας, οι κριτές πέρασαν από τους πάγκους τον επίδοξων σεφ για να τους επιθεωρήσουν. τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτήθηκε πλησιάζοντας τον Νικήτα, ποιο κομμάτι θα αντιπροσώπευε τον κάθε κριτή με τον διάλογό τους να είναι απολαυστικός.

Ο επικός διάλογος του Νικήτα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο MasterChef 6

«Τον κύριο Κοντιζά τον βάζω στην γκιζόμπα, εσάς σε σάλσα αλλά δεν μπορείς να κουνήσεις τα πόδια σου και τον κύριο Ιωαννίδη θα τον έβαζα για ευρωπαϊκούς, τάνγκο, βαλς», είπε ο Νικήτας με τον κριτή να απαντάει:

«Καμιά ζεϊμπεκιά δεν θα ρίξουμε;».

«Μια ζεϊμπεκιά σου πάει έχεις το ύψος», είπε με χιούμορ ο διαγωνιζόμενος στον αγαπημένο κριτή του MasterChef.

Η ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στους παίκτες

''Πάγωσαν'' κυριολεκτικά οι παίκτες του MasterChef 6 στο 13/3 MasterClass της εβδομάδας, καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που διακρίνεται γενικώς για το χιούμορ του είχε όρεξη να παίξει με τους παίκτες του παιχνιδιού ένα πολύ γνωστό παιχνίδι του εξωτερικού, το οποίο σε βάζει να επιλέξεις ανάμεσα σε τρία διαφορετικά ονόματα, αυτόν που θα παντρευόσουν, αυτόν με τον οποίο θα έβγαινες σε ραντεβού και αυτόν που θα έδιωχνες για τα καλά.

Οι επίδοξοι σεφ ταράχτηκαν με αυτήν την ερώτηση του κριτή και προσπάθησαν να το αποφύγουν, με τον ίδιο ωστόσο να επιμένει να λάβει μια απάντηση.

«Ποιον κριτή θα διώχνατε, ποιον θα παντρευόσασταν και με ποιον θα βγαίνατε για φαγητό», ήταν η ερώτηση του σεφ.

Οι 3 απάντησαν πως θα παντρευόταν τον Κουτσόπουλο, με τον Μπόμπαινα, Δημήτρη Ταϊρίδη να αποκαλύπτει πως έχει κάνει 17 αρραβώνες με κανέναν από αυτούς να φτάνει τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Τι απάντησε ο σεφ όταν ρωτήθηκε ο ίδιος;