Σκοτεινή θάλασσα: Ο Σάββας προτείνει στον Σάκη μια ύποπτη συνεργασία

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό 15/3 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σκοτεινή θάλασσα: Ο Σάββας προτείνει στον Σάκη μια ύποπτη συνεργασία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 15/3 επεισόδιο της σειράς Σκοτεινή Θάλασσα, ενώ στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να αποκαλυφθεί και ο δολοφόνος της Άννας.

Οι αποψινές 15/3 εξελίξεις της Σκοτεινής Θάλασσς

Επεισόδιο 22: «Φωτογραφία»

Ο Χρήστος και η Σμαρώ αποφασίζουν να βρουν το παραθαλάσσιο σημείο της ανάμνησης που στοιχειώνει τον Χρήστο. Όταν φτάνουν εκεί, αφήνουν το πάθος να τους κυριεύσει. Μέσα από μια ξεχασμένη φωτογραφία, η Ξένια θυμάται ένα περιστατικό που συνέβη πολλά χρόνια πριν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Η Όλγα προσπαθεί μάταια να τα ξαναβρεί με τον Σάββα και αγανακτεί με την είδηση της αποφυλάκισης του Χρήστου.

Ο Ζήσης επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τον Χρήστο. Του δίνει ένα στικάκι με το κρυφό βίντεο από τη μοιραία βραδιά, όπου μια μυστηριώδης αντρική φιγούρα μοιάζει να παρακολουθεί την Άννα. Ο Σάκης οδηγεί τον Βλάση σε μια απόμερη τοποθεσία, προκειμένου να συναντήσουν τον διαβόητο Εγγλέζο. Η Σμαρώ ανακαλύπτει τα ερωτικά ραντεβού της Τάνιας με τον Πέτρο και του επιτίθεται για το ζήτημα των διαρροών. Ο Σάββας συναντά αργά τη νύχτα τον Σάκη, που του προτείνει μια ύποπτη συνεργασία.

Τι θα δούμε στο επόμενο 22/3 επεισόδιο

Επεισόδιο 23: «Ο ​Άι Βασίλης ήρθε φέτος πιο νωρίς»

Ο Γιάννης αποκαλύπτει στον Χρήστο τις ατασθαλίες του Ηρακλή στην εταιρεία. Ο Χρήστος αποφασίζει να κατηγορήσει τον Ηρακλή ανοιχτά για το θέμα της μόλυνσης στη λιμνοθάλασσα, αλλά και να θέσει την Ξένια προ των ευθυνών της. Η Ξένια υπόσχεται ότι θα μελετήσει σοβαρά την καταγγελία του Χρήστου. Επιστρατεύει, επίσης, έναν γραφολόγο, για να εξετάσει αν το σημείωμα αυτοκτονίας του Μιχάλη είναι αυθεντικό.

Ο Γεράσιμος φορτώνει την υπόθεση των διαρροών στον Πέτρο και τον εξαναγκάζει σε παραίτηση, κάτι που αυτόματα αθωώνει τη Σμαρώ. Αποκαλύπτεται ότι ο Σάββας είχε στο παρελθόν δοσοληψίες με τον Σάκη, αλλά και ότι η Όλγα ταξίδεψε στη Ρωσία για να συναντήσει τον Μπόρις κρυφά από τον Σάββα.