Elif: Ο Κερέμ διώχνει την Μελέκ με τις κλωτσιές - Της παίρνουν μακριά την Ελίφ

Η παγίδα που της έστησε η Κιγιμέτ έπιασε τόπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Ο Κερέμ διώχνει την Μελέκ με τις κλωτσιές - Της παίρνουν μακριά την Ελίφ

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του Tivi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη, που έχει όλες τις εξελίξεις για την Τούρκικη σειρά Elif. Η Κιγιμέτ πετυχαίνει τον στόχο της και καταφέρνει να φύγει η Μελέκ από την έπαυλη. Ο Μαχίρ προσπαθεί να εμποδίσει τα σχέδια της μητέρας του, την ίδια ώρα που η οικογένεια Χακτανίρ χάνει την εμπιστοσύνη της προς τη Μελέκ. Ο Σαφάκ με τη Ζουλιντέ μαθαίνουν τι έκανε η Λεμάν όσο έλειπαν και μαζεύουν τα πράγματά τους για να φύγουν.

Ενα πρόβλημα στις κάμερες ασφαλείας γίνεται αφορμή για να ανακαλύψει ο Λεβέντ για ποιο λόγο η Χουμεϊρά του συμπεριφέρεται τόσο άσχημα. Πηγαίνει αμέσως κοντά της για να της εξηγήσει την κατάσταση με τη Ράνα, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον ακούσει. (δείτε εδώ το σημερινό επεισόδιο)

Εκείνος τότε αποφασίζει να γράψει σε στικάκι το βίντεο, αλλά η Ράνα γίνεται ξανά εμπόδιο, καθώς το κλέβει και το αφήνει στο γραφείο της Χουμεϊρά. Εκείνη το βλέπει και έξαλλη πάει να βρει τον Λεβέντ: «Τι νομίζεις ότι κάνεις; Νόμιζες πως θα το έβλεπα και θα σε συγχωρούσα; Μαζί σου αφέθηκα και πίστεψα ότι μπορώ να εμπιστευτώ ξανά τους ανθρώπους, αλλά έκανα λάθος! Ησουν πολύ καλός στον ρόλο σου, μπράβο», του «επιτίθεται» και εκείνος σοκάρεται με τα όσα του λέει, ενώ αυτή τη φορά τον απολύει.

Elif Χουμεϊρά Λεβέντ τσακωμός

Ο Κερέμ εντυπωσιάζεται από την Ασλί όταν τη βλέπει ντυμένη με ρούχα της εταιρείας και την καλεί σε μια εκδήλωση. Η Κιγιμέτ ψάχνει σε όλη την έπαυλη το ημερολόγιο της Ματσιντέ, αλλά η Ελίφ το βάζει κατά λάθος στην τσάντα της και έτσι δεν μπορεί να το βρει. Η Μπιρτσέ είναι μετανιωμένη επειδή δεν έδωσε μια απάντηση στον Ακίν και τώρα της λείπει πολύ.

Η Κιγιμέτ βρίσκει επιτέλους το ημερολόγιο της Ματσιντέ και παίρνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά της, αφού καταλαβαίνει πως η Μελέκ και η Ελίφ που ψάχνει η αδελφή της στην πραγματικότητα βρίσκονται στην έπαυλη χωρίς να το ξέρει. Στο μεταξύ, η Ματσιντέ μιλάει για τον πεθαμένο άντρα της σαν να είναι ζωντανός σε μια συζήτηση με τον Κερέμ και τη Χουμεϊρά.

Και οι δύο ανησυχούν τρομερά για τη μητέρα τους: «Μαμά, είσαι καλά; Γιατί μιλάς έτσι;», τη ρωτάνε και εκείνη χάνει τα λόγια της καθώς δεν ξέρει τι να πει και τότε επεμβαίνει η Μελέκ για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση: «Μπερδεύτηκα και έδωσα στη Ματσιντέ λάθος χάπι το πρωί! Γι’ αυτό συμπεριφέρεται έτσι», λέει και ο Κερέμ γίνεται έξαλλος, αλλά

παρ’ όλα αυτά, μαζί με την αδελφή του επιμένουν να πάνε τη Ματσιντέ σε έναν γιατρό. Είναι φανερό πως η Ματσιντέ δεν θα μπορεί για πολύ καιρό ακόμα να κρύβει την αλήθεια από τα παιδιά της. Η Ράνα συνεχίζει να βασανίζει τη Χουμεϊρά και αφήνει υπονοούμενα πως έχει ερωτική σχέση με τον Λεβέντ, ενώ εκείνος ξέροντας πως αυτή κρύβεται πίσω απ’ όλα, πάει στο γραφείο της και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τη Χουμεϊρά.

Σαφάκ & Ζουλιντέ εγκαταλείπουν τη Λεμάν

Μια άσχημη έκπληξη περιμένει τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ όταν γυρίζουν από το ταξίδι του μέλιτος, αφού ο Τουφάν έχει μετατρέψει το μαγαζί της Ζουλιντέ σε κατάστημα τηλεφωνίας. Ο Σαφάκ γίνεται έξαλλος και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, με τη Ζουλιντέ να επεμβαίνει για να τους χωρίσει. Ο Σαφάκ ενημερώνεται πως το μαγαζί έχει νοικιαστεί στον Τουφάν και το θεωρεί εχθρική κίνηση από τη Λεμάν προς τη Ζουλιντέ και αποφασίζει να φύγει με την οικογένειά του πια από το πατρικό του σπίτι.

Elif Αλέβ

Η Λεμάν τους ικετεύει να μείνουν αλλά δεν μπορεί να πει τον αληθινό λόγο για τον οποίο υπέκυψε στις απαιτήσεις του Τουφάν - δείτε τον εδώ. Η Λεμάν κατηγορεί τον Τουφάν επειδή ο Σαφάκ έφυγε από το σπίτι με την οικογένειά του. Ο Τουφάν καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Η Λεμάν πηγαίνει στον Σαφάκ και του λέει πως πούλησε το μαγαζί για το καλό του Εμιρχάν και το μέλλον του και γι’ αυτό άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά του. Μετά από αυτές τις εξηγήσεις, επιστρέφουν όλοι στο σπίτι της.

Η αλήθεια για την κληρονομιά

Η Κιγιμέτ συναντάει τον Μαχίρ και του λέει όλα όσα διάβασε στο ημερολόγιο της Ματσιντέ. Ο Μαχίρ μαθαίνει πως η Ματσιντέ αναζητά την Ελίφ και τη Μελέκ γιατί έχουν μερίδιο από την κληρονομιά και η Κιγιμέτ επιμένει να πάρουν την κυριότητα της έπαυλης χωρίς να χάσουν περισσότερο χρόνο. «Κατάλαβες λοιπόν η αγαπημένη σου θεία; Δεν μας υπολογίζει στην κληρονομιά της! Θα δώσει στη γυναίκα και στο παιδί του ανιψιού της, αλλά εμένα δεν με σκέφτεται! Ομως υπάρχει τρόπος να βγούμε και εμείς κερδισμένοι. Θα της πάρουμε την έπαυλη», του λέει και ο Μαχίρ ετοιμάζει με έναν δικηγόρο το συμβόλαιο αλλά νιώθει άβολα με αυτό που κάνει.

Η Κιγιμέτ όμως έχει ένα ακόμα σχέδιο, που ο Μαχίρ δεν γνωρίζει. Η Μελέκ ετοιμάζει ένα κέικ για το σχολείο της Ελίφ. Η Κιγιμέτ θέλει να γίνει το απόλυτο αφεντικό της έπαυλης και γι’ αυτόν τον λόγο αρχίζει να δίνει περισσότερα φάρμακα στη Ματσιντέ. Στο σχέδιό της περιλαμβάνεται και η Μελέκ, από την οποία ζητάει να παραμείνει σπίτι για το χατίρι της Ματσιντέ: «Δεν νιώθει πολύ καλά σήμερα η Ματσιντέ και έλεγα αν μπορείς να μείνεις κοντά της! Επειδή σε εμπιστεύεται και την ηρεμείς, πιστεύω θα είναι για το καλό της».

Επειδή αφορά την υγεία της Ματσιντέ, η Μελέκ δεν το σκέφτεται δεύτερη φορά, μένει σπίτι και δεν πάει το κέικ στο σχολείο της Ελίφ.

Η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και της λέει ότι η Ματσιντέ είναι μπερδεμένη και πως έχει καλέσει έναν συμβολαιογράφο στο σπίτι: «Τρέχα κορίτσι μου, δεν ξέρω τι γίνεται, δεν μπορώ να την κάνω καλά», λέει δήθεν με αγωνία και η Χουμεϊρά πανικοβάλλεται και ζητάει από την Κιγιμέτ να τους καθυστερήσει. Ομως, η Κιγιμέτ συστήνει στη Ματσιντέ τον συμβολαιογράφο και τον δικηγόρο και της λέει πως ήρθαν για να τη βοηθήσουν να βρουν τη Μελέκ και την Ελίφ. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Ματσιντέ πρέπει να υπογράψει σε ένα έγγραφο και έτσι η Κιγιμέτ καταφέρνει να εξαπατήσει την αδελφή της.

Καρέ-καρέ το σατανικό σχέδιο εναντίον της Μελέκ στην Elif

Elif παγίδα Κιγιμέτ σε Μελέκ

Η Ματσιντέ είναι σαστισμένη και λέει περίεργα πράγματα που δεν είναι σχετικά, ενώ ο δικηγόρος και ο συμβολαιογράφος συνεχίζουν να της λένε ψέματα. Η Μελέκ όταν βλέπει τι συμβαίνει, πάει εκεί και επεμβαίνει για να σταματήσουν, την ώρα που έρχονται ο Κερέμ με τη Χουμεϊρά.

Ο δικηγόρος τους λέει πως η κα Σερτσέ (Μελέκ) τους κάλεσε για να μεταβιβάσουν την έπαυλη για λογαριασμό της: «Τι ψέματα είναι αυτά; Πρώτη φορά σας βλέπω στη ζωή μου», λέει η Μελέκ, ενώ ο Κερέμ και η Χουμέιρα την κοιτούν σοκαρισμένοι. «Δεν τους ξέρω αυτούς τους ανθρώπους, πιστέψτε με», λέει και ο Κερέμ κάνει ερωτήσεις, αλλά η Μελέκ μένει σιωπηλή.

Η Κιγιμέτ επεμβαίνει και την κατηγορεί για όλα: «Εσύ φταις για όλα! Είμαι σίγουρη πως είσαι μια απατεώνισσα που θέλει να κλέψει το σπίτι της Ματσιντέ», λέει και η Μελέκ καταλαβαίνει ότι της στήνει παγίδα, όταν η Κιγιμέτ αναφέρει την ασθένεια της Ματσιντέ: «Εκμεταλλεύτηκες την ασθένειά της για να της πάρεις το σπίτι». Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά σοκάρονται για άλλη μια φορά. Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ αναζητούν τον γιατρό της Ματσιντέ για να πάρουν πληροφορίες για την κατάστασή της.

Η Μελέκ νιώθει πολύ άσχημα για όσα συμβαίνουν. Ο Μαχίρ καλεί τον δικηγόρο και εκείνος του λέει πως η Κιγιμέτ επικοινώνησε ξανά μαζί του και του ζήτησε να γράψει το όνομα της Σερτσέ αντί για το δικό της. Ο Μαχίρ σοκάρεται και τηλεφωνεί αμέσως στη Μελέκ, αλλά το τηλέφωνό της είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Μετά από λίγο, πηγαίνει στην έπαυλη με σκοπό να πει την αλήθεια.

Η Κιγιμέτ όμως τον εμποδίζει: «Δεν θα κάνεις τίποτα! Τώρα μας νοιάζει να πετύχουμε τον στόχο μας! Χρόνια προετοιμαζόμασταν γι’ αυτή τη στιγμή, δεν θα σε αφήσω να τα χαλάσεις όλα», του λέει. Η Μελέκ λέει στην Ελίφ τι συνέβη και η μικρή είναι λυπημένη. Την ίδια ώρα φτάνει την έπαυλη ένας ψεύτικος γιατρός, που και αυτός επιμένει να λέει πως ξέρει τη Σερτσέ, παρόλο που εκείνη δεν τον έχει δει ποτέ ξανά. Ο Κερέμ γίνεται έξαλλος και τη διώχνει από το σπίτι: «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία».

Η Μελέκ παίρνει τη βαλίτσα και μαζεύει τα πράγματά της με την Ελίφ, αλλά ο Κερέμ και η Χουμεϊρά που δεν ξέρουν τη σχέση που έχουν, δεν αφήνουν τη μικρή να την ακολουθήσει. «Θα έρθω να σε πάρω παιδί μου», υπόσχεται η Μελέκ στην Ελίφ και φεύγει.