MasterChef 6: Ο Μάριος "σαμπόταρε" τον εαυτό του μπροστά στους κριτές - Τι συνέβη;

Η κοτσάνα που "πέταξε"

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ο Μάριος

Για την παραμονή τους στο παιχνίδι αγωνίστηκαν στο αποψινό 15/3 επεισόδιο του MasterChef 6, οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι εξαιτίας της κακής τους απόδοσης στην προηγούμενη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας. Το πιάτο ήταν αρκετά απαιτητικό και ζητούσε από τους παίκτες πολλές διαφορετικές παρασκευές.

Την ώρα της παρουσίασης και δοκιμής του πιάτου από τους κριτές, ο Μάριος Λιόλιος, όταν ρωτήθηκε για το πως πήγε η δοκιμασία εκείνος αποκάλυψε ότι είχε βάλει στόχο να μην χρησιμοποιήσει την ζυγαριά, κάτι το οποίο τελικά μετάνιωσε που ξεστόμισε καθώς είδε τους κριτές να είναι πολύ απογοητευμένοι και τα λόγια τους ήταν αρκετά σκληρά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα, δεν δίστασε να του πει ότι δεν σεβάστηκε την συνταγή και έκανε του κεφαλιού του, αλλά και ότι αυτό του το λάθος μπορεί να του στοιχήσει την παραμονή του στον διαγωνισμό. Τελικά, όπως είδαμε στην συνέχεια δεν ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο προσωπικός στόχος του Μάριου του στοίχησε στο MasterChef 6

Λίγα λόγια για τον Μάριο Λιόλιο

Αρκετοί είναι οι φετινοί παίκτες στο MasterChef 6 όπου φαίνεται να έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς στα trending του Twitter ήταν και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ο οποίος απασχόλησε μετά από την εκρηκτική συμπεριφορά που είχε απέναντι στους συμπαίκτες του.

Άραγε ποιος είναι ο Μάριος Λιόλιος ο οποίος είναι ο μικρότερος ηλικιακά άντρας του φετινού Masterchef; Πιο συγκεκριμένα, έρχεται από τον Παρνασσό, είναι 25 ετών και όπως φαίνεται του αρέσουν οι προκλήσεις και πάντα τις αντιμετωπίζει με χαμόγελο.

Μάλιστα, του αρέσει πολύ το ψάρεμα και θέλει κάποια στιγμή να αγοράσει τη δική του βάρκα ενώ μεγάλο του όνειρο είναι να αγοράσει ένα foodtruck και να ταξιδέψει όλη την Ελλάδα φτιάχνοντας καλό φαγητό για όποιους συναντά στο δρόμο του.