X-Factor: Οι πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων λίγο πριν την φαντασμαγορική πρεμιέρα

Απόψε το βράδυ ανοίγει αυλαία το talent show του MEGA, X- Factor

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: Οι πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων λίγο πριν την φαντασμαγορική πρεμιέρα

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του «X-Factor»στο MEGA, σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22:10. Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και ο δημοσιογράφος Θανάσης Πάτρας τρύπωσαν στα παρασκήνια του πιο επιδραστικού μουσικού talent show, συνάντησαν τους υποψήφιους και απέσπασαν τις πρώτες δηλώσεις τους.

Η αγωνία των υποψηφίων στα backstage του X - Factor

Η κάμερα κατέγραψε τα έντονα συναισθήματα των υποψηφίων πίσω από τη σκηνή αλλά και των συγγενών και φίλων που βρέθηκαν δίπλα τους για να τους εμψυχώσουν. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο Θανάσης Πάτρας εντόπισε και γνωστά πρόσωπα, που βρέθηκαν και εκείνα στο πλευρό των διαγωνιζόμενων.

Σε λίγες ώρες θα δούμε και πάλι στις οθόνες μας τους 4 κριτές να ψάχνουν τον στοιχείο Χ που θα κάνει τους διαγωνιζόμενους να ξεχωρίσουν. όπως παραδέχτηκαν κριτές και παρουσιαστές είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα, ενώ η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος έχουν υποσχεθεί ένα απίθανο backstage.

X-Factor: Αυτός είναι ο πιο αυστηρός κριτής - Ο Μπόγδανος και η Λίολιου τον ''έδωσαν'' στεγνά

Η επιλογή όλης της παραγωγής έχει γίνει με μεγάλη προσοχή, όπως και τα άτομα που θα βρίσκονται στα backstages, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος. Τα δύο νέα παιδιά δεν έχουν κρύψει το άγχος τους για το νέο αυτό project, ωστόσο έχουν μεγάλη χαρά και ανυπομονησία όπως ανέφεραν το πρωί της Παρασκευής 11/3 στο Πάμε Δανάη.

«Ζούμε μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Καθημερινά βλέπουμε τα παιδιά να εξελίσσονται, δενόμαστε μαζί τους. Αρκετοί διαγωνιζόμενοι έχουν κλάψει στην αγκαλιά μου, με βλέπουν σαν "μανούλα" τους. Αυτό που τους λέω είναι ότι στη ζωή σου θα "φας" πολλά όχι! Δεν πειράζει, σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε», ανέφερε η Κατερίνα Λιόλιου.

Για τον ρόλο τους στο backstage, ο Ηλίας Μπόγδανος τόνισε: «Πάμε με όση περισσότερη ενέργεια έχουμε, να πλησιάσουμε τα παιδιά, να το κάνουμε οικείο τόσο για εκείνους όσο και για το κοινό». Ακόμα, αποκάλυψε ότι ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για τους υποψηφίους που περνούν από τις auditions: «Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τις εμφανίσεις. Βλέπεις ότι κάποια παιδιά που είναι φωνάρες, δεν τα πάνε τόσο καλά λόγω του άγχους, και από την άλλη βλέπεις παιδιά που δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο όσο οι άλλοι, και καταφέρνουν να ξεσηκώσουν τους κριτές».

«Εκτιμώ την δουλειά των κριτών, οι οποίοι είναι δικαίως σε αυτή τη θέση, γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία».