X-Factor Highlights: Το προξενιό του Ρόκκου και η εμφάνιση παίκτη του Survivor 5

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
X-Factor Highlights: Το προξενιό του Ρόκκου και η εμφάνιση παίκτη του Survivor 5

Ακόμα ένα επεισόδιο του X-Factor ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/3) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights από τη δεύτερη μέρα των οντισιόν του νέου μουσικού show του Mega που είχε λίγο απ' όλα! Μέχρι και προξενιό από τον Στέλιο Ρόκκο.

Τι είδαμε χθες (19/3) στο X-Factor

«Έχεις μια φωνή....» - Συγκινούν τα λόγια της Σοφίας Βόσσου σε μαθητή της

Πρεμιέρα έκανε εχθές Παρασκευή 19/3 στο Mega το νο1 μουσικό τάλεντ σόου στον πλανήτη, το X-factor! Οι σπουδαίοι κριτές μαζί με το φαντασμαγορικό backstage έδωσαν στους διαγωνιζόμενους την θετική τους ενέργεια ώστε να τα πάνε όσο πιο καλά μπορούν.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 19/3, είδαμε τον Παύλος, ο οποίος με τη μαγική του φωνή και την σωστή καθοδήγηση από τη δασκάλα του, Σοφία Βόσσου, μάγεψε τους κριτές και πήρε το πολυπόθητο ναι! Λίγο πριν βγει στη σκηνή ωστόσο μίλησε μαζί της και τα λόγια της μας συγκίνησαν όσο τίποτα άλλο.

Λίγο πριν συναντήσει την επιτροπή του X Factor, όμως, ο νεαρός τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει με την δεύτερη του μητέρα, όπως την αποκάλεσε, Σοφία Βόσσου.

«Είμαι πολύ συγκινημένη για την πρόοδο σου και σου το λέω ειλικρινά. Σε πήρα στα χέρια μου 16 χρονών, άνοιξες τα φτερά σου και πας καλά. Το αξίζεις όλο αυτό. Έχεις μια φωνή και όλο το ταλέντο το μουσικό χάρισμα από τον Θεό, παλικάρι μου» του είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου και ο Παύλος κατόρθωσε να κερδίσει τους κριτές του X Factor με την ερμηνεία που παρουσίασε στο τραγούδι του.

«Την Σοφία Βόσσου την αποκαλώ δεύτερη μητέρα γιατί ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι με αγκάλιασε σαν να είμαι δικό της παιδί» εξομολογήθηκε, ακόμα, ο διαγωνιζόμενος του X Factor.

Ο Στέλιος Ρόκκος προξένεψε την κόρη του σε διαγωνιζόμενο

«Μιλτάρα είσαι πολύ σπουδαία περίπτωση! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, έτσι γιατί θέλουμε να ακούμε και εμείς τέτοια παιδιά…. Δηλαδή το ότι είσαι 16 χρονών πως να το πω τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής και κριτής του X Factor στον νερό διαγωνιζόμενο που τον εντυπωσίασε.

«Να σε έχει ο Θεός καλά, να είσαι γερός και τυχερός. Όλα τα άλλα τα έχεις. Από μένα είναι «ναι» και μακάρι να σε γνωρίσει και η κόρη μου».

«Εγώ δεν θέλω καν να σε γνωρίσει η κόρη μου! Δεν μου αρέσουν αυτά, να το ξέρεις» απάντησε αμέσως, με τη σειρά του, ο Μιχάλης Κουινέλης.

Ο αλά... Μέριλιν Μάνσον παίκτης

Και μπορεί να νομίζατε ότι τα είδαμε όλα στην πρεμιέρα ωστόσο X-Factor είναι αυτό και πάντα οι οντισιόν του κρύβουν αρκετές εκπλήξεις.

Μία από αυτές ήταν και ο Άκης Κουλουριώτης, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα look που θύμιζε αρκετά αυτά που κάνει ο Μέριλιν Μάνσον. Μόλις τον ειδαν οι κριτές εννοείται πως ενθουσιάστηκαν αλλά δεν τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

Από το Survivor 5 στο X-Factor

Στο χθεσινό (19/3) επεισόδιο παρακολουθήσαμε αρκετές ενδιαφέρουσες περσόνες. Ένα από τα πρόσωπα που πέρασαν από την οντισιόν ήταν και ο Duke, ο οποίος είχε φέρει μαζί του τον καλό του φίλο και πρώην Survivor, Γιάννη Χατζηγεωργίου.