Τι Φάση: Η λαμπερή πρεμιέρα για Γιώργο Τσαλίκη και Εβελίνα Νικόλιζα

Μας καλωσόρισαν και αναρωτιούνται...Τι φάση;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τι Φάση: Η λαμπερή πρεμιέρα για Γιώργο Τσαλίκη και Εβελίνα Νικόλιζα

Πρεμιέρα είχαν απόψε Κυριακή 20/3, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Γιώργος Τσαλίκης καθώς μας υποδέχτηκαν στη νέα τους εκπομπή «Τι Φάση;». Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η γνωστή Youtuber συνεργάζονται για πρώτη φορά και είναι έτοιμοι μέσα από απαιτητικές δοκιμασίες και θεότρελες καταστάσεις θα οδηγήσουν τους συνεργούς και τους ανυποψίαστους φίλους… σε ξεκαρδιστικές παγίδες, και αξέχαστες στιγμές!

Η γεμάτη γέλιο και θετική ενέργεια πρεμιέρα του Τι Φάση;

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας επιλέγονται μυστικά την ώρα που ετοιμάζονται να απολαύσουν τον καφέ ή το γεύμα με την παρέα τους, συνωμοτούν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα και καταστρώνουν την πιο ξεκαρδιστική φάρσα στους φίλους τους!

Δεν έχουν καθόλου χρόνο να προετοιμαστούν! Αν συμφωνήσουν να συμμετέχουν, αυτομάτως περνούν στα χέρια του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα και ακολουθούν τις οδηγίες τους που δίνονται μέσω ακουστικού από το μυστικό δωμάτιο ελέγχου! Πρέπει όμως να προσέξουν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους ή να τα παρατήσουν – και το πιο σημαντικό! – δεν πρέπει να τους ανακαλύψουν οι φίλοι τους. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο!

Στην Αμερική λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής στον ALPHA

Έναν νέο ρόλο πρόκειται να λάβει ο Γιώργος Τσαλίκης και αυτός είναι της παρουσίασης, μιας και μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα θα παρουσιάσουν το νέο παιχνίδι του ALPHA, με τίτλο Τι Φάση, το οποίο θα προβάλλεται κάθε Κυριακή.

Στο μεταξύ, όμως, ο τραγουδιστής βρίσκεται στην Αμερική για την προγραμματισμένη περιοδεία του, έχοντας στο πλευρό του τη Βασιλική Νταντά. Η συγκεκριμένα περιοδεία ξεκίνησε με sold out εμφανίσεις στο Σικάγο και στη Βαλτιμόρη, ενώ ακολουθούν οι εμφανίσεις του, επίσης sold out, σε Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Φλόριντα, Νόντρεαλ, Τορόντο, L. A κλπ.

Φυσικά, ο ίδιος αυτές τις μέρες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αρκετά στιγμιότυπα στα social media από τις βόλτες του στην Times Square και σε άλλους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης.