Elif: Έντρομοι Ζουλιντέ και Σαφάκ! Βλέπουν μπροστά τους κάτι τραγικό...

Οι σημερινές 21/3 εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Έντρομοι Ζουλιντέ και Σαφάκ! Βλέπουν μπροστά τους κάτι τραγικό...

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Elif, είχαμε δει πως η Ελίφ βάζει κατά λάθος στην τσάντα της το ημερολόγιο της Ματσιντέ και έτσι η Κιγιμέτ δεν μπορεί να το βρει. Η Μπιρτσέ είναι μετανιωμένη επειδή δεν έδωσε μια απάντηση στον Ακίν και τώρα της λείπει πολύ, την ώρα που η Χουμεϊρά περνάει τραγικά ξανά.

Οι εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η Κιγιμέτ βρίσκει επιτέλους το ημερολόγιο της Ματσιντέ και παίρνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά της. Η Ματσιντέ μιλάει για τον πεθαμένο άντρα της σαν να είναι ζωντανός σε μια συζήτηση με τον Κερέμ και τη Χουμεϊρά. Και οι δύο ανησυχούν τρομερά για τη μητέρα τους και επιμένουν να επισκεφθούν έναν γιατρό. Η Ματσιντέ βρίσκεται άσχημα στριμωγμένη και η Μελέκ έρχεται για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Η Ελίφ λέει πως η Μελέκ δεν είναι μητέρα της

Επεισόδιο 1060

Ο Μαχίρ έχει δεύτερες σκέψεις για το κακό που θέλουν να κάνουν στην οικογένεια Χακτανίρ. Η Κιγιμέτ όμως τον απειλεί χρησιμοποιώντας το γεγονός πως είναι μητέρα του. Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ κατηγορούν τη Μελέκ για προδοσία. Η Μελέκ δεν μπορεί να αποδείξει την αθωότητά της. Τα αδέλφια δεν θέλουν πια τη Μελέκ στην έπαυλη όμως δεν θέλουν να αφήσουν και την Ελίφ στα χέρια μιας απατεώνισσας. Η Ελίφ τους λέει πως η Μελέκ είναι μητέρα της αλλά κανείς δεν την πιστεύει.

Η Μελέκ δεν μπορεί να αποδείξει την αληθινή της ταυτότητα και φεύγει αναγκαστικά, αφήνοντας στην έπαυλη την Ελίφ. Μητέρα και κόρη αποχωρίζονται η μία την άλλη με δάκρυα. Η Μελέκ νιώθει άθλια και με δυσκολία μπορεί να περπατήσει στο δρόμο. Ο Μαχίρ τη βλέπει από απόσταση και την προλαβαίνει λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της. Κανείς δεν μπορεί να ηρεμήσει την Ελίφ στην έπαυλη. Η Ματσιντέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη μικρή τόσο λυπημένη. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά εξηγούν στη Ματσιντέ πως η Μελέκ προσπάθησε να τους εξαπατήσει και να πάρει το σπίτι τους.

Η Ματσιντέ δυστυχώς δεν μπορεί να θυμηθεί την αλήθεια εξαιτίας της ασθένειάς της αλλά ποτέ δεν κατηγορεί τη Μελέκ. Η Κιγιμέτ πανικοβάλλεται για μια στιγμή καθώς φοβάται μήπως η αδελφή της θυμηθεί την αλήθεια. Η Μελέκ εμπιστεύεται τον Μαχίρ και του λέει τι συνέβη. Ο Μαχίρ αισθάνεται τρομερά ένοχος για τον πόνο που της προκάλεσε. Η Ελίφ προσπαθεί να πει την αλήθεια στη Ματσιντέ για τη Μελέκ ώστε να τις βοηθήσει. Όμως η Κιγιμέτ απειλεί τη μικρή με τη ζωή της Μελέκ, αν μιλήσει. Η Ελίφ τρομοκρατείται και λέει σε όλους πως η Μελέκ δεν είναι μητέρα της.