Elif: Η καρδιά της Χουμεϊρά σκίζεται ξανά - Βλέπει με τα μάτια της τον Λεβέντ να...

Οι σημερινές 22/3 εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η καρδιά της Χουμεϊρά σκίζεται ξανά - Βλέπει με τα μάτια της τον Λεβέντ να...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της καθημερινής Τούρκικης σειράς Elif! Η Χουμεϊρά πληγώνεται από τον Λεβέντ, ενώ η Κιγιμέτ καταστρώνει το πιο μεγάλο σατανικό σχέδιο κατά της οικογένειας Χαντακτίρ ωστόσο, το τέλος θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Οι εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η Κιγιμέτ βρίσκει επιτέλους το ημερολόγιο της Ματσιντέ και παίρνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά της. Η Κιγιμέτ λέει στον Μαχίρ όλα όσα διάβασε στο ημερολόγιο της Ματσιντέ. Ο Μαχίρ μαθαίνει πως η Ματσιντέ αναζητά την Ελίφ και τη Μελέκ γιατί έχουν μερίδιο από την κληρονομιά και η Κιγιμέτ επιμένει να πάρουν την κυριότητα της έπαυλης χωρίς να χάσουν περισσότερο χρόνο. Ο Μαχίρ ετοιμάζει με ένα δικηγόρο το συμβόλαιο αλλά νιώθει άβολα με αυτό που κάνει. Η Κιγιμέτ όμως έχει ένα ακόμα σχέδιο, που ο Μαχίρ δεν γνωρίζει…

Η Λεμάν κατηγορεί τον Τουφάν επειδή ο Σαφάκ έφυγε από το σπίτι με την οικογένειά του. Ο Τουφάν καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Η Λεμάν πηγαίνει στον Σαφάκ και του λέει πως πούλησε το μαγαζί για το καλό του Εμιρχάν και το μέλλον του και για αυτό άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά του. Μετά από αυτές τις εξηγήσεις, ο Σαφάκ συγχωρεί τη μητέρα του και επιστρέφουν όλοι στο σπίτι της.

Η Ράνα συνεχίζει να βασανίζει τη Χουμεϊρά και αφήνει υπονοούμενα πως έχει ερωτική σχέση με τον Λεβέντ. Η Χουμεϊρά πέφτει στην παγίδα της και απολύει τον Λεβέντ. Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να την προστατέψει απέναντι στην κακία της Ράνα…

Η Ελίφ λέει πως η Μελέκ δεν είναι μητέρα της

Επεισόδιο 1060

Ο Μαχίρ έχει δεύτερες σκέψεις για το κακό που θέλουν να κάνουν στην οικογένεια Χακτανίρ. Η Κιγιμέτ όμως τον απειλεί χρησιμοποιώντας το γεγονός πως είναι μητέρα του. Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ κατηγορούν τη Μελέκ για προδοσία. Η Μελέκ δεν μπορεί να αποδείξει την αθωότητά της. Τα αδέλφια δεν θέλουν πια τη Μελέκ στην έπαυλη όμως δεν θέλουν να αφήσουν και την Ελίφ στα χέρια μιας απατεώνισσας. Η Ελίφ τους λέει πως η Μελέκ είναι μητέρα της αλλά κανείς δεν την πιστεύει.

Η Μελέκ δεν μπορεί να αποδείξει την αληθινή της ταυτότητα και φεύγει αναγκαστικά, αφήνοντας στην έπαυλη την Ελίφ. Μητέρα και κόρη αποχωρίζονται η μία την άλλη με δάκρυα. Η Μελέκ νιώθει άθλια και με δυσκολία μπορεί να περπατήσει στο δρόμο. Ο Μαχίρ τη βλέπει από απόσταση και την προλαβαίνει λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της. Κανείς δεν μπορεί να ηρεμήσει την Ελίφ στην έπαυλη. Η Ματσιντέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη μικρή τόσο λυπημένη. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά εξηγούν στη Ματσιντέ πως η Μελέκ προσπάθησε να τους εξαπατήσει και να πάρει το σπίτι τους.

Η Ματσιντέ δυστυχώς δεν μπορεί να θυμηθεί την αλήθεια εξαιτίας της ασθένειάς της αλλά ποτέ δεν κατηγορεί τη Μελέκ. Η Κιγιμέτ πανικοβάλλεται για μια στιγμή καθώς φοβάται μήπως η αδελφή της θυμηθεί την αλήθεια. Η Μελέκ εμπιστεύεται τον Μαχίρ και του λέει τι συνέβη. Ο Μαχίρ αισθάνεται τρομερά ένοχος για τον πόνο που της προκάλεσε. Η Ελίφ προσπαθεί να πει την αλήθεια στη Ματσιντέ για τη Μελέκ ώστε να τις βοηθήσει. Όμως η Κιγιμέτ απειλεί τη μικρή με τη ζωή της Μελέκ, αν μιλήσει. Η Ελίφ τρομοκρατείται και λέει σε όλους πως η Μελέκ δεν είναι μητέρα της.