Elif: Η Κιγιμέτ χαροπαλεύει στην εντατική - Κραυγή αγωνίας από την Ματσιντέ

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Κιγιμέτ χαροπαλεύει στην εντατική - Κραυγή αγωνίας από την Ματσιντέ

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη! Η Μελέκ στην σειρά Elif οδηγείται με χειροπέδες στο τμήμα όπου κατηγορείται για εξαπάτηση αλλά και για απόπειρα δολοφονίας καθώς η Κιγιμέτ εμφανίζει το πόρισμα από τα χάπια που της έδινε. Ολοι είναι σε σοκ και η Μελέκ δεν ξέρει πώς να βρει το δίκιο της. Ομως, ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει ακόμα κι αν είναι να πάει κόντρα στη μητέρα του.

Ο Μαχίρ έχει δεύτερες σκέψεις για το κακό που θέλουν να κάνουν στην οικογένεια Χακτανίρ και πηγαίνει στην έπαυλη με σκοπό να πει την αλήθεια. Η Κιγιμέτ όμως τον εμποδίζει: «Δεν θα κάνεις τίποτα! Τώρα μας νοιάζει να πετύχουμε τον στόχο μας! Χρόνια προετοιμαζόμασταν γι’ αυτή τη στιγμή, δεν θα σε αφήσω να τα χαλάσεις όλα», του λέει. Ο Κερέμ έξαλλος διώχνει τη Μελέκ από το σπίτι: «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία». (δείτε και το σημερινό επεισόδιο).

Η Μελέκ παίρνει τη βαλίτσα και μαζεύει τα πράγματά της με την Ελίφ, αλλά ο Κερέμ και η Χουμεϊρά που δεν ξέρουν τη σχέση που έχουν, δεν αφήνουν τη μικρή να την ακολουθήσει. «Είναι η μαμά μου», λέει η μικρή και η Μελέκ το επιβεβαιώνει, αλλά οι Χακτανίρ δεν την αφήνουν. Η Μελέκ δεν μπορεί να αποδείξει την αληθινή της ταυτότητα και φεύγει αναγκαστικά, αφήνοντας στην έπαυλη την Ελίφ: «Θα έρθω να σε πάρω, παιδί μου», της λέει και φεύγει. Η Μελέκ νιώθει άθλια και με δυσκολία μπορεί να περπατήσει στον δρόμο. Ο Μαχίρ τη βλέπει από απόσταση και την προλαβαίνει λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της.

Οταν συνέρχεται, εκείνη του λέει τα πάντα και εκείνος νιώθει τύψεις! Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να ηρεμήσει την Ελίφ στην έπαυλη. Η Ματσιντέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη μικρή τόσο λυπημένη και ρωτάει να μάθει τι έχει γίνει. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά εξηγούν στη Ματσιντέ πως η Μελέκ προσπάθησε να τους εξαπατήσει και να πάρει το σπίτι τους: «Η Σερτσέ έφερε συμβολαιογράφο και δικηγόρο για να πάρει το σπίτι μας», της λένε, αλλά η Ματσιντέ δεν τους πιστεύει: «Αποκλείεται να έγινε κάτι τέτοιο! Δεν θα μπορούσε ποτέ η Σερτσέ να φερθεί με αυτόν τον τρόπο, κάτι άλλο θα έχει γίνει».

Η Ματσιντέ δυστυχώς δεν μπορεί να θυμηθεί την αλήθεια εξαιτίας της ασθένειάς της αλλά η Κιγιμέτ πανικοβάλλεται για μια στιγμή καθώς φοβάται μήπως η αδελφή της θυμηθεί την αλήθεια. «Φωνάξτε μου τη Σερτσέ να της μιλήσω», λέει η Ματσιντέ στα παιδιά της και εκείνα της λένε πως την έδιωξαν. Η Ματσιντέ ξαφνιάζεται και θυμώνει που το έκαναν αυτό. Παράλληλα η Κιγιμέτ πάει να φέρει την Ελίφ και την απειλεί: «Αν πεις σε κανέναν πως η Μελέκ είναι η μητέρα σου να ξέρεις πως δεν θα τη δεις ποτέ ξανά! Θα τη σκοτώσω».

Elif Μελέκ

Ετσι η Ελίφ τρομοκρατείται και λέει σε όλους πως η Μελέκ δεν είναι μητέρα της. Το πανούργο σχέδιο της Κιγιμέτ έχει λειτουργήσει και όλοι στην έπαυλη είναι λυπημένοι και σοκαρισμένοι από τις εξελίξεις. Η Ματσιντέ νιώθει πως με την αναχώρηση της Μελέκ έχασε την καλύτερή της φίλη, ενώ η Ελίφ είναι και πάλι μακριά από τη μητέρα της. Και ο Κερέμ όμως νιώθει άσχημα, ενώ και η Χουμεϊρά δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει. Εμείς ωστόσο έχουμε και το μεγάλο φινάλε της σειράς.

Η δήθεν αλήθεια για τα χάπια της Ματσιντέ στην Elif

Το επόμενο πρωί η Ματσιντέ ετοιμάζεται μαζί με τη Χουμεϊρά να πάνε να δουν τη Σερτσέ και να της μιλήσουν, αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Κιγιμέτ και τους λέει: «Προσπάθησε να σε σκοτώσει! Την υποψιαζόμουν καιρό για τα χάπια που σου έδινε και τα πήγα για ανάλυση και τελικά έγινε αυτό που φοβόμουν, σου τα είχε αλλάξει με ψυχοφάρμακα! Καταλαβαίνεις πως είναι απατεώνισσα; Προσπάθησε να σε σκοτώσει και να πάρει και το σπίτι».

Η Μελέκ πλέον κατηγορείται όχι μόνο για εξαπάτηση αλλά και για προσπάθεια να σκοτώσει τη Ματσιντέ. Νιώθει άθλια αλλά η παρουσία και η φιλία της Ασλί της δίνει δύναμη. Ο Μαχίρ, ο οποίος γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια, πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ και εκείνη νιώθει πως έχει έναν ακόμα σύμμαχο. Ο Κερέμ και η Ασλί δεν καταφέρνουν για άλλη μια φορά να μιλήσουν, αφού εκείνη υποστηρίζει τη φίλη της. Η Ελίφ το σκάει και πάει να βρει τη μητέρα της όπου της λέει όσα έμαθε.

Προσπαθούν να σκεφτούν τι θα κάνουν όταν την ίδια ώρα ο Κερέμ και η οικογένειά του σκέφτονται τι θα κάνουν με τη Σερσέ. Η Ματσιντέ στέκεται απέναντί τους καθώς δεν μπορεί να πιστέψει τις κατηγορίες εναντίον της Σερσέ: «Αποκλείεται να έκανε κάτι τέτοιο η Σερτσέ, είμαι σίγουρη! Κάτι άλλο έχει συμβεί και δεν ξέρουμε τι». Η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι της Ασλί και συλλαμβάνει τη Μελέκ με τις κατηγορίες της απάτης και της απόπειρας δολοφονίας. Η γυναίκα δεν μπορεί να το πιστέψει και η Ελίφ είναι απελπισμένη.

Ο Μαχίρ ενάντια στη μητέρα του

Ο Μαχίρ είναι έξαλλος από θυμό και πηγαίνει στην έπαυλη για να ζητήσει εξηγήσεις για ό,τι συνέβη από τη μητέρα του, την οποία θεωρεί υπεύθυνη. «Δεν καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σου γι’ αυτή την κοπέλα! Εχουμε άλλα σχέδια εμείς οι δύο και λυπάμαι πολύ που φέρεσαι έτσι στη μητέρα σου», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Αλλο το ένα και άλλο το άλλο! Εδώ κυνηγάς μια κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά». Εκείνη εκνευρίζεται και του ρίχνει ευθύνες: «Αν θέλεις να ξέρεις εσύ φταις που

Elif Μελέκ φυλακή

είναι στη φυλακή! Αν δεν την είχες ερωτευτεί τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και τώρα θα ήταν ελεύθερη». Ο Μαχίρ θυμώνει: «Είσαι τρελή! Δεν σε αναγνωρίζω πια και δεν θέλω να είμαι μέρος των σχεδίων σου». «Και τι θα κάνεις; Θα πας στην αστυνομία;», του λέει ειρωνικά η Κιγιμέτ και εκείνος της απαντάει: «Αν χρειαστεί θα το κάνω», και αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και να ομολογήσει την αλήθεια για όλα όσα έχουν κάνει με τη μητέρα του. Η Κιγιμέτ τρομοκρατείται και κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει τον Μαχίρ. Αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να αποκαταστήσει το όνομα της Μελέκ ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως ο ίδιος θα μπει στη φυλακή.

Καρέ-καρέ το τροχαίο

Η Ματσιντέ θέλει να δει τη Σερσέ και η Χουμεϊρά με τον Κερέμ δεν θέλουν να την αφήσουν μόνη. Η Ασλί και η Ελίφ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα για να δουν τη Μελέκ. Ο Εμιρχάν είναι ενθουσιασμένος με τον αγώνα ανάμεσα σε μπαμπάδες και παιδιά στο σχολείο του και ανυπομονεί να πάει με τον Σαφάκ. Μόνο που ο Τουφάν γίνεται ξανά έξαλλος και συνεχίζει να πηγαίνει κόντρα στον Σαφάκ με τη σχέση των δύο αντρών να βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί.

Η Ζουλιντέ τον παρακαλάει να μην του δώσει σημασία: «Σε παρακαλώ, άφησέ τον και μην του δίνεις σημασία! Πάντα έτσι ήταν». Ο Μαχίρ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στη Μελέκ πως θα βρει τον καλύτερο δικηγόρο για να τη σώσει: «Δεν πρόκειται να σε αφήσω εδώ μέσα! Θα κάνω τα πάντα για να σε βγάλω έξω! Σου το υπόσχομαι», την καθησυχάζει. Η Ματσιντέ δεν καταφέρνει να δει τη Μελέκ επειδή οι αστυνομικοί δεν της το επιτρέπουν. Ο Μαχίρ μετά τον καβγά του με την Κιγιμέτ φεύγει και εκείνη τρελαίνεται από φόβο και αγωνία και παίρνει το αμάξι και τον ακολουθεί.

Ο Μαχίρ φτάνει στο αστυνομικό τμήμα έτοιμος να ομολογήσει την αλήθεια αλλά δεν προλαβαίνει καθώς του τηλεφωνούν και τον ενημερώνουν για το σοβαρό ατύχημα της μητέρας του, και έτσι αλλάζει τα σχέδιά του και τον γεμίζει ενοχές. Η Μελέκ φοβάται τη φυλακή, αλλά γνωρίζει την Γκαρίς, η οποία πιστεύει στην αθωότητά της και της μιλάει για τη δική της λυπητερή ιστορία ζωής. Ο Μαχίρ τρέχει στο νοσοκομείο να δει τη μητέρα του, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Παράλληλα πάει να κρυφτεί καθώς εκεί φτάνει η οικογένεια Χακτανίρ και αργότερα εμφανίζεται δήθεν πως το έμαθε και πήγε να δει αν χρειάζονται κάτι.

Το νοσοκομείο ενημερώνει την οικογένεια Χακτανίρ για το ατύχημα της Κιγιμέτ και η αγωνία τους είναι μεγάλη γιατί η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. Η Ματσιντέ κλαίει: «Μια αδελφή έχω μόνο, τι θα κάνω αν τη χάσω; Για χρόνια είχαμε χαθεί και τώρα φοβάμαι μη τη χάσω ξανά», λέει και ο Μαχίρ την κοιτάζει με συμπόνια.