Ψέματα: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Alpha

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ψέματα: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Alpha

Πριν λίγες ημέρες το Star έκανε την ανακοίνωση για την νέα σειρά που ετοιμάζει με τίτλο Τρία Μίλια, με τον Alpha, να περνάει αμέσως στην αντεπίθεση, έχοντας ήδη έτοιμη την δική του σειρά μυθοπλασίας με τίτλο «Ψέματα». Μπορεί η υπόθεση και το λαμπερό καστ να είχαν ήδη διαρρεύσει, ωστόσο, το κανάλι ακόμα δεν είχε προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Εχθές 22/3, το απόγευμα, όμως, το κανάλι, μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, έκανε την πολυπόθητη ανακοίνωση, δημοσιεύοντας μάλιστα και την αφίσα της σειράς.

Η νέα σειρά του Alpha, Ψέματα

«"Ψέματα"
Δύο όψεις, μια αλήθεια!
Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα», η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha.
Μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων και μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει», έγραφε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το λαμπερό καστ που θα απαρτίζει τη σειρά.

Πρωταγωνιστούν: @chambreflottante @christosloulis
@papazisisioannis @zetadouka Χρήστος Σαπουντζής, @vickypapadopoulou_official @chraniotis_giorgos_official @vassiliki_troufakou @thanostokakis @kimonaskouris @dimitrisarianoutsos
Σενάριο: Νίκος Μήτσας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Το πρώτο teaser της σειράς

Όπως φαίνεται όλα τα κανάλια δίνουν αρκετή βάση στην μυθοπλασία, πλέον, καθώς το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να έχει κουραστεί με τα ριάλιτι και αναζητούν το κάτι διαφορετικό.

Η εκπομπή Super Κατερίνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ έρχεται να δώσει όλες τις αποκλειστικές λεπτομέρειες για την νέα σειρά, όπως την υπόθεση αλλά και το cast που θα την πλαισιώσει.

«Πρόκειται για θρίλερ μυστηρίου με κεντρικό θέμα την έμφυλη βία. Είναι ένα ζευγάρι που γνωρίζονται, ερωτεύονται και ξαφνικά οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται», είπε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του ο Γρηγόρης Μελάς και πρόσθεσε:

«Το σενάριο είναι του Νίκου Μίχα και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Χρήστο Λούλη, τη Ζέτα Δούκα και τον Ιωάννη Παπαζήση αλλά και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η ηθοποιός που γνωρίσαμε από ''Το λιβάδι που δακρύζει'' του Θόδωρου Αγγελόπουλου, ενώ στην τηλεόραση την έχουμε δει στο ''Ου φονεύεσεις'' ».

Η σειρά πρόκειται να βγει στον αέρα λίγο μετά το Πάσχα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ.