MasterChef 6: Τα πλεονεκτήματα της Ελπίδας πριν την ομαδική δοκιμασία - Οι δύο αρχηγοί

Το υπέροχο μήνυμα για την ομαδική

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Τα πλεονεκτήματα της Ελπίδας πριν την ομαδική δοκιμασία - Οι δύο αρχηγοί

To νέο επεισόδιο του MasterChef 6 ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο καθώς οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι δεν βρίσκονταν στο γνωστό πλατό αλλά σε έναν εξωτερικό χώρο για την ομαδική δοκιμασία αυτής της εβδομάδας.

Η αποχώρηση του Γρηγόρη από το παιχνίδι άλλαξε σημαντικά τις ισορροπίες, ενώ όλο το ενδιαφέρον βρισκόταν στην Ελπίδα που ήταν και η νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας.

Τα πλεονεκτήματα της Ελπίδας στο MasterChef 6

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης της εξήγησε πως λόγω της νίκης της στο τεστ δημιουργικότητας, έχει την ευκαιρία να επιλέξει τον αρχηγό της δικής της ομάδας, της κόκκινης, ή να ανταλλάξει κάποιον από τους συμπαίκτες της με την αντίπαλη ομάδα.

Η Ελπίδα το συζήτησε με τους συμπαίκτες της και τελικά αποφάσισαν να μπει εκείνη αρχηγός και να μην αλλάξουν τη σύνθεση των ομάδων. Από την πλευρά της η Μπλε επέλεξε ως αρχηγό τον Νικήτα.

«Για εμένα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα το να σε θέλει η ομάδα για αρχηγό, από το να βγω μπροστά και να πω θέλω να γίνω αρχηγός. Τα πράγματα λειτουργούν καλύτερα έτσι. Με το να θέλει η ομάδα τον ίδιο αρχηγό δουλεύουν όλοι για τον αρχηγό κι αυτός για εκείνον», είπε ο Νικήτας μετά την απόφαση αυτή.

Το παράπονο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου μετά την αποχώρηση

Στο χθεσινό 22/3 επεισόδιο του MasterChef 6, ο παίκτης ο οποίος δυστυχώς αποχώρησε στην δοκιμασία αντιγραφής πιάτου που αφορούσε την πολίτικη κουζίνα, ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε το πιο αδύναμο πιάτο από τους συναγωνιζόμενούς του.

Το πρωί της Τετάρτης 23/3, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για όλους και για όλα, για τους συμπαίκτες του αλλά και την δοκιμασία που του στοίχησε την παραμονή του στο σπίτι του MasterChef.

«Ήταν αρκετά δύσκολη η δοκιμασία, πολύ καλό το πιάτο του σεφ. Μπερδεύτηκα λίγο με τα υλικά. Μπορεί να ήταν νωρίς αλλά μπέρδεψα τα υλικά, ήταν πολύ σοβαρό. Ήταν δύσκολο μου έφυγε μεγάλη ποσότητα από το σούκρο. Γενικά ήμουν ψιλό down μετά την ομαδική δοκιμασία. Δεν είχα καμία επαφή με την πολίτικη κουζίνα. Κάποια στιγμή θα μάθω να την μαγειρεύω…», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: