ALPHA: "Έσκασε" η ανακοίνωση για το Τ! Φάση - Τι συνέβη

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 27/3

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ALPHA:

Πρεμιέρα είχε την προηγούμενη Κυριακή η εκπομπή "Τι Φάση;" με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα είχε πρεμιέρα -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε-.

Στο νέο επεισόδιο της Κυριακής 27/3 ο Αποστόλης, η Χριστίνα, η Φλώρα και ο Δημήτρης γίνονται συνεργοί του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα και σκαρώνουν απίστευτες φάρσες στην παρέα τους.

Πώς θα αντιδράσει η αδερφή του Αποστόλη στα... χλιμιντρίσματά του; Τι θα κάνει η μητέρα της Χριστίνας όταν η συμπεριφορά της κόρης της γίνεται ανάρμοστη;Ο Χρήστος θα δεχτεί να κάνει ό,τι του ζητήσει η αγαπημένη του Φλώρα;

Θα συναινέσει ο Χριστόφορος στις παράλογες απαιτήσεις του Δημήτρη; Τρελές καταστάσεις, απίθανες αντιδράσεις και πολύ γέλιο, την Κυριακή στις 20:00.

Τι θα δούμε την Κυριακή 27/3 στο Τ! Φάση

«Θα έρθει η αστυνομία να μας μαζέψει»: Το Twitter ξεσπάθωσε με την πρεμιέρα του Τ! Φάση;

Το βράδυ της Κυριακής 20 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα το prank show του ALPHA, «Τι Φάση;» με παρουσιαστές τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα. Οι δυο τους έβαλαν τα δυνατά τους να παρουσιάσουν κάτι εύστοχο και με χιούμορ, ώστε να έχει απήχηση στους τηλεθεατές και από ότι φαίνεται τα κατάφεραν. (Δείτε εδώ τι συνέβη στην πρεμιέρα της εκπομπής)

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Alpha κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Twitter που “ξετρελάθηκε” με τα απρόοπτα, τις αντιδράσεις και τις φάρσες. Μπορεί στην αρχή οι τηλεθεατές να ήταν κάπως σκεπτικοί με την νέα εκπομπή αλλα από το πρώτο και όλας επεισόδιο φαίνεται πως πρόκειται για ένα show που ήρθε για να μείνει και να συζητηθεί πολύ.

Οι χρήστες του Twitter φυσικά και δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο και άναωαν φωτιά στα πληκρτολόγιά τους.