Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου - Τι συνέβη

Όλες οι εξελίξεις στην Ουκρανία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου - Τι συνέβη

Νέα ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ με στόχο την συνεχή ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο μέτωπο της Ουκρανίας, αλλά και από την Ρωσική πλευρά.

Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ

Καθώς ο πόλεμος δεν φαίνεται να τελειώνει, ακόμη και ένα μήνα μετά, το κανάλι της ΕΡΤ1 συγκεκριμένα αποφάσισε απόψε (24/4) στις 23:00, με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου να παρουσιάσει την εικόνα από το πολεμικό μέτωπο στην Ουκρανία, αλλά και το διπλωματικό και πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο στις Βρυξέλλες από την κρίσιμη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Οι ανταποκριτές της ΕΡΤ από τις Βρυξέλλες, αλλά και από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, και οι απεσταλμένοι της δημόσιας τηλεόρασης από την Ουκρανία θα ενημερώσουν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ παράλληλα επιστήμονες και ειδικοί αναλυτές θα καταθέσουν τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις τους για τα τεκταινόμενα.

Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή και στον ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη

Με μία έκτακτη εκπομπή που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (24/3) στον ΣΚΑΪ, πρόκειται να καλύψει η Σία Κοσιώνη τις τελευταίες εξελίξεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ένα μήνα μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα.

Η δημοσιογράφος θα βγει κανονικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 20:00, ωστόσο θα επανέλθει με την έκτακτη εκπομπή στις 23:15.

Η Σία Κοσιώνη είναι μία γυναίκα που έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να ισορροπήσει καριέρα και προσωπική ζωή, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια στον χώρο της δημοσιογραφίας (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της).

Ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι στιγμής βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές του πολέμου; Η αβεβαιότητα είναι πιο έντονη από ποτέ και ο φόβος της πυρηνικής απειλής είναι πλέον υπαρκτός. Ποιος θα σταματήσει τον πόλεμο;

Απόψε στις 23.15, στον ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΪ