MasterChef 6: "Είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις" - «Ράκος» οι παίκτες με την αποχώρηση του Γρηγόρη

Δυσαρεστημένοι που έφυγε από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6:

Το βράδυ της Τετάρτης 23/3 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομαδική δοκιμασία του Master Chef, ύστερα από την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου. Ο ίδιος παρόλο που ήταν ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, έχασε την ευκαιρία του να πλησιάσει προς την νίκη.

Την ώρα, λοιπόν, της κριτικής για τα πιάτα της δοκιμασίας, ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τους παίκτες της ομάδας στην οποία άνηκε εάν η απουσία του ήταν αισθητή και εάν τους έλειψε. Ο Νίκος μίλησε για τον ίδιο με τον πιο όμορφο τρόπο, αλλά δεν παρέλειψε να συγχαρεί και την καινούρια αρχηγό, την Ελπίδα.

«Είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις τον Γρηγόρη. Έδινε μια ασφάλεια διαφορετική», ανέφερε ο Γιάννος στην πορεία και ο Μάριος συμπλήρωσε πως του λείπει πολύ.

Η μπλε ομάδα, από την άλλη, ρωτήθηκε για τον "Μπόμπαινα" και η απαντήσεις σίγουρα δεν ήταν ίδιες, αφού ήταν από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες.

Οργισμένος ο Μάριος με την αποχώρηση του Γρηγόρη - «Θα αρχίσω να "χτυπάω" συγκεκριμένα άτομα...»

Στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε αποκλειστικές δηλώσεις, το πρωί της Πέμπτης 24/3, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας, ο Μάριος Λιόλιος από το MasterChef 6, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου.

«Για να πω την αλήθεια δεν είχα όρεξη να μαγειρέψω στην ομαδική δοκιμασία μέχρι που έμαθα τον σκοπό που μαγειρεύουμε. Δε μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ο Γρηγόρης από την αρχή είχε φάει πολλά «χτυπήματα» στον διαγωνισμό.

Έχω μείνει εγώ και μάλλον θα αρχίσω να «χτυπάω» συγκεκριμένα άτομα όπως η Φανή, ο Νικήτας, η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν. Ο Νικήτας μας έχει χτυπήσει γενικά. Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα, γιατί πολλοί πέφτουν στο τρυπάκι και πιστεύουν ότι όλη τους η ζωή είναι εδώ μέσα. Κάνουν τα πάντα απλά για να φανούν και να πάνε παρακάτω.

Δεν μπορώ να είμαι με την Ελπίδα όπως ήμουν με τον Γρηγόρη. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ ως αρχηγό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νικήτας θα είναι ανταγωνιστικός ως αρχηγός και θα μπορέσει να διαχειριστεί μια ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος.