Masterchef 6: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε στην ομαδική δοκιμασία αυτής της εβδομάδας στο Masterchef 6 και η αρχηγός, Ελπίδα υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια την ίδια, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνη για την ήττα της ομάδας της.

Στο αποψινό 25/3 λοιπόν επεισόδιο οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν άλλους δύο παίκτες, με τον Μάριο μεταξύ άλλων να ψηφίζει τον Τζόναθαν, τονίζοντας πως δεν τον θεωρεί μάγειρα.

Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Masterchef 6

Τελικά, ο Τζόναθαν συγκέντρωσε 6 ψήφους και 5 η Καλλιόπη και έτσι μαζί με την Ελπίδα θα παλέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef.

Masterchef 6 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Γιαννόπουλου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 6

Στο 22/3 επεισόδιο του MasterChef 6, ο παίκτης ο οποίος δυστυχώς αποχώρησε στην δοκιμασία αντιγραφής πιάτου που αφορούσε την πολίτικη κουζίνα, ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε το πιο αδύναμο πιάτο από τους συναγωνιζόμενούς του.

Το πρωί της Τετάρτης 23/3, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για όλους και για όλα, για τους συμπαίκτες του αλλά και την δοκιμασία που του στοίχησε την παραμονή του στο σπίτι του MasterChef.

«Ήταν αρκετά δύσκολη η δοκιμασία, πολύ καλό το πιάτο του σεφ. Μπερδεύτηκα λίγο με τα υλικά. Μπορεί να ήταν νωρίς αλλά μπέρδεψα τα υλικά, ήταν πολύ σοβαρό. Ήταν δύσκολο μου έφυγε μεγάλη ποσότητα από το σούκρο. Γενικά ήμουν ψιλό down μετά την ομαδική δοκιμασία. Δεν είχα καμία επαφή με την πολίτικη κουζίνα. Κάποια στιγμή θα μάθω να την μαγειρεύω…», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος και πρόσθεσε:

«Ο Μπόμπαινας είναι μεγάλη ιστορία. Είχα καταλάβει λίγο τη φάση του. Ότι κάνει το κομμάτι του. Κάναμε παρέα αλλά μέχρι εκεί. Φίλοι-φίλοι αλλά η δουλειά, δουλειά. Την ημέρα με τις βαλίτσες μας πρόσβαλλε όλους. Επειδή έχω διαβάσει κάτι σχόλια, ο Μπόμπαινας είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορεί αυτό να είναι ένα κομμάτι στρατηγικής. Από τη βαλίτσα και μετά με είχε ενοχλήσει η συμπεριφορά του».