X-Factor: Η Μαρίζα Ρίζου χαρακτήρισε υποψήφια «γλωσσού» - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
X-Factor: Η Μαρίζα  Ρίζου χαρακτήρισε υποψήφια «γλωσσού» - Τι συνέβη;

Μπορεί πριν από λίγο να είδαμε τον Μιχάλη Κουϊνέλη να παγώνει με την επική ατάκα υποψήφιας ωστόσο λίγο αργότερα στην σκηνή του X-Factor βρέθηκε να διαγωνίζεται η Βασιλεία Τζίνα.

Η ίδια μεταξύ άλλων επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Έμπνευση» σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα. Όπως φάνηκε λίγο αργότερα, κατάφερε να "κλέψει" τις εντυπώσεις αφού η Μαρίζα Ρίζου εντυπωσιάστηκε για τα καλά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Και το πρώτο μόνο τραγούδι να έλεγες και να μην έλεγες αυτό το acapella ήμουν πολύ θετική γιατί μου φαίνεσαι και τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα και γλωσσού και εγώ το εκτιμώ αυτό το είδος».

Η επική ατάκα της Μαρίζας Ρίζου στο X-Factor

Απίστευτο σκηνικό! - Η Μαρίζα Ρίζου μύρισε τα μαλλιά διαγωνιζόμενου και τον πέρασε στην επόμενη φάση

Άλλο ένα επεισόδιο του X-Factor καθώς η κριτική επιτροπή υποδέχτηκε στην σκηνή του μουσικού show τον Ελληνο-Ισπανό, Τόνυ Βλάχο. Πιο συγκεκριμένα, όπως φάνηκε ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος κέρδισε για τα καλά το ενδιαφέρον της Μαρίζας Ρίζου όχι μόνο για τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και για τα... μαλλιά του.

Η Μαρίζα Ρίζου η οποία βρέθηκε την ίδια ώρα στη σκηνή, πλησίασε τον διαγωνιζόμενο για να φορέσει το καπέλο του, μόνο που το άρωμα των μαλλιών του, την ενθουσίασε. «Τόνυ… την αναστατώνεις!» είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Μάλιστα, ο 26χρονος κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του bootcamp, με τον Μιχάλη Κουινέλη να του ζητάει να φορέσει το ίδιο άρωμα και στην επόμενη φάση του X-Factor. Δείτε επίσης εδώ με ποιον άλλον διαγωνιζόμενο συγκινήθηκε.