Ήλιος: Ο Αχιλλέας βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο

Όσα θα δούμε στο αποψινό 28/3 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος: Ο Αχιλλέας βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 28/3 επεισόδιο του Ήλιου, καθώς η μαρτυρία ενός διακινητή πως η Λεϊλά ήταν από τα βασικά μέλη της οργάνωσης και συμμετείχε με τη θέλησή της, περιπλέκει τα πράγματα και αναστατώνει την Αλίκη που δεν ξέρει τι να πιστέψει. Μάλιστα, αναμένεται στα επόμενα επεισόδια να δούμε την προσθήκη μιας νέας ηθοποιού.

Τι θα δούμε απόψε 28/3 στον Ήλιο

Επεισόδιο 124

Η εκδρομή των τεσσάρων διακόπτεται απότομα και ο Μάνος ανακαλύπτει κάτι για τον Αχιλλέα που θα το εκμεταλλευτεί… Η Λήδα συμφιλιώνεται με τον Αντώνη και του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι. Η Λεϊλά, μπροστά στον κίνδυνο να βρεθεί άμεσα στη φυλακή υποχωρεί στον εκβιασμό των διακινητών και αποφασίζει να τους ακολουθήσει μαζί με την Αζίζα. Ο Αχιλλέας βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Τι θα δούμε αύριο και μεθαύριο 29+30/3

Επεισόδιο 125

Η Λεϊλά με την Αζίζα δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής. Η Αλίκη κατηγορεί τον Παύλο για αυτήν την εξαφάνιση και πιστεύει πως αυτός συμβούλεψε την Λεϊλά να πάρει την κόρη της και να φύγουν. Ο Αχιλλέας είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η Ελπίδα λέει στην Αθηνά πως είναι σίγουρη ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη εναντίον του. Η Λήδα δεν έχει υπογράψει ακόμα την καταγγελία και σκέφτεται να μην το κάνει τώρα που έμαθε πως η γιατρός είναι αδερφή της. Η Αθηνά βρίσκεται μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη… Όσο η Ελπίδα ανακρίνει ασθενείς του Αχιλλέα, ο Μάνος βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο δωμάτιο του Αχιλλέα.

Επεισόδιο 126

Η Ελπίδα και ο Χρήστος προσπαθούν να βρουν τον υπαίτιο της απόπειρας δολοφονίας κατά του Αχιλλέα. Η Λήδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην αδερφή της και στο καθήκον της. Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο δοκιμάζεται… Η Αλίκη προσπαθεί να έρθει κοντά με τη Λεϊλά. Εκείνη, όμως, μαθαίνει κάτι που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της, όπως και τις ζωές της Αζίζα και της Αλίκης. Η Αλίκη και ο Παύλος κάνουν πλέον ανακωχή. Η Αθηνά, ανεξάρτητα με ό,τι της λένε, αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό της. Ένα σκοτεινό σχέδιο αρχίζει να αποκαλύπτεται