Ήλιος: Ο Αχιλλέας είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Όσα θα δούμε στο αποψινό 29/3 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος: Ο Αχιλλέας είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 29/3 επεισόδιο του Ήλιου, καθώς η Λεϊλά με την Αζίζα δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής. Μάλιστα, αναμένεται στα επόμενα επεισόδια να δούμε την προσθήκη μιας νέας ηθοποιού.

Τι θα δούμε απόψε 29/3 στον Ήλιο

Επεισόδιο 125

Η Λεϊλά με την Αζίζα δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής. Η Αλίκη κατηγορεί τον Παύλο για αυτήν την εξαφάνιση και πιστεύει πως αυτός συμβούλεψε την Λεϊλά να πάρει την κόρη της και να φύγουν. Ο Αχιλλέας είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η Ελπίδα λέει στην Αθηνά πως είναι σίγουρη ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη εναντίον του. Η Λήδα δεν έχει υπογράψει ακόμα την καταγγελία και σκέφτεται να μην το κάνει τώρα που έμαθε πως η γιατρός είναι αδερφή της. Η Αθηνά βρίσκεται μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη… Όσο η Ελπίδα ανακρίνει ασθενείς του Αχιλλέα, ο Μάνος βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο δωμάτιο του Αχιλλέα.

Τι θα δούμε αύριο 30/3

Επεισόδιο 126

Η Ελπίδα και ο Χρήστος προσπαθούν να βρουν τον υπαίτιο της απόπειρας δολοφονίας κατά του Αχιλλέα. Η Λήδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην αδερφή της και στο καθήκον της. Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο δοκιμάζεται… Η Αλίκη προσπαθεί να έρθει κοντά με τη Λεϊλά. Εκείνη, όμως, μαθαίνει κάτι που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της, όπως και τις ζωές της Αζίζα και της Αλίκης. Η Αλίκη και ο Παύλος κάνουν πλέον ανακωχή. Η Αθηνά, ανεξάρτητα με ό,τι της λένε, αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό της. Ένα σκοτεινό σχέδιο αρχίζει να αποκαλύπτεται…