MasterChef 6: Αυτοί οι παλιοί παίκτες επιστρέφουν στο παιχνίδι - Ποιος θα είναι ο ρόλος τους;

Όλα όσα θα δούμε απόψε το βράδυ 29/3

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Αυτοί οι παλιοί παίκτες επιστρέφουν στο παιχνίδι - Ποιος θα είναι ο ρόλος τους;

Λίγο πριν την τελική δοκιμασία του φετινού Silver Award, δύο πρώην αγαπημένοι παίκτες επιστρέφουν στο MasterChef. Ο λόγος για τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου, το άχαστο δίδυμο του 2020. Οι δυο τους θα επιστρέψουν στην κουζίνα του MasterChef για να δοκιμάσουν και να κρίνουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων. (Δείτε εδώ τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο 28/3)

Η δοκιμασία που θα κρίνουν Βαρθαλίτης και Γεωργίου

Στο τέλος της μέρας, ο νικητής της δοκιμασίας θα κερδίσει 10.000 ευρώ και δυστυχώς αυτός με τη χειρότερη προσπάθεια θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Το ζητούμενο της δοκιμασίας, αυτή τη φορά, είναι τρία πιάτα, που κρύβουν όμως μια σημαντική ιδιαιτερότητα στην εκτέλεση και την παρουσίασή τους.

Τρία ολοκληρωμένα πιάτα με τον χρόνο να είναι περιοριστικός, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους διαγωνιζόμενους. Ειδικά όταν αυτά τα τρία πιάτα θα κρίνουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να επιδείξουν άρτια τεχνική και φαντασία στα πιάτα τους σε συνδυασμό με μαγειρικό θάρρος για να τα καταφέρουν. Εκείνοι που έχουν τα πιο γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά, θα είναι και εκείνοι που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία.

Το απαιτητικό μαγειρικό ζητούμενο της δοκιμασίας θα αγχώσει περισσότερο κάποιους και οι ριψοκίνδυνες αποφάσεις τους είτε θα τους δικαιώσουν, είτε θα τους κοστίσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό. Για κάποιον η μέρα θα κλείσει θριαμβευτικά και για κάποιον άλλο, δυστυχώς, με την πικρή γεύση της αποχώρησης.

«Μετά το MasterChef, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά»

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την νέα εκπομπή μαγερικής του Star, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά το τέλος του MasterChef, στο οποίο μάλιστα είχε κερδίσει.

«Ήταν μία ιδέα που συζητούσαμε καιρό με το κανάλι. Μία ημέρα μας το ανακοίνωσαν και μετά από ωραίες συζητήσεις φτιάξαμε αυτήν την παρέα, που πραγματικά, ώρες ώρες, νιώθω λες και τα ξέρω τα παιδιά χρόνια. Υπάρχει ωραία χημεία και αυθορμητισμός σε αυτήν την εκπομπή, που δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο αυτή τη χρονική περίοδo στη μικρή οθόνη», είπε αρχικά για το Cook Beef.

Βαρθαλίτης Σταυρής

«Από εκείνη την ημέρα που τελείωσε ο διαγωνισμός, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλό και γι' αυτό δεν σταματώ να δείχνω την ευγνωμοσύνη μου προς αυτούς τους ανθρώπους. Προέκυψαν ευκαιρίες επαγγελματικές, πολλή δουλειά σίγουρα, γιατί ποτέ τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν δουλέψεις σκληρά, αγάπη από τον κόσμο και μία γενική αποδοχή που, πραγματικά, το έχω ξαναπεί αλλά είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχω πάρει από το διαγωνισμό. Στόχος μου βασικός είναι και ένα μαγαζί στο άμεσο μέλλον, αλλά επειδή θέλω να γίνει σωστά και όταν πρέπει, το σχεδιάζω με σύνεση και υπομονή», ανέφερε στον Τηλεθεατή.