Τι Φάση: Πολύ ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν από τον ALPHA

Θα τρελαθούν όλοι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τι Φάση: Πολύ ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν από τον ALPHA

Η εκπομπή Τι Φάση με παρουσιαστές την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Γιώργο Τσαλίκη είναι στον αέρα εδώ και δύο εβδομάδες και τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά. Οι ιθύνοντες του σταθμού φαίνεται θα είδαν τα πολύ καλά νούμερα αλλά και το τρολάρισμα, που έπεσε στο Twitter και πήραν μια ευχάριστη απόφαση.

Μέσα από την επίσημη σελίδα του Alpha έγινε γνωστή η δεύτερη ημέρα προβολής για το πρόγραμμα. Έτσι λοιπόν, εκτός από την Κυριακή το κοινό θα απολαμβάνει και την Παρασκευή τις πιο χιουμοριστικές πλάκες.

Η εκπομπή Τι Φάση παίρνει και δεύτερη ημέρα προβολής

«Τι Φάση; Παιχνίδι για γερά γέλια! Με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 20:00».

Τι φάση

Η γεμάτη γέλιο και θετική ενέργεια πρεμιέρα του Τι Φάση;

Πρεμιέρα είχαν την Κυριακή 20/3, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Γιώργος Τσαλίκης καθώς μας υποδέχτηκαν στη νέα τους εκπομπή «Τι Φάση;». Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η γνωστή Youtuber συνεργάζονται για πρώτη φορά και είναι έτοιμοι μέσα από απαιτητικές δοκιμασίες και θεότρελες καταστάσεις θα οδηγήσουν τους συνεργούς και τους ανυποψίαστους φίλους… σε ξεκαρδιστικές παγίδες, και αξέχαστες στιγμές!

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας επιλέγονται μυστικά την ώρα που ετοιμάζονται να απολαύσουν τον καφέ ή το γεύμα με την παρέα τους, συνωμοτούν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα και καταστρώνουν την πιο ξεκαρδιστική φάρσα στους φίλους τους!

Δεν έχουν καθόλου χρόνο να προετοιμαστούν! Αν συμφωνήσουν να συμμετέχουν, αυτομάτως περνούν στα χέρια του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα και ακολουθούν τις οδηγίες τους που δίνονται μέσω ακουστικού από το μυστικό δωμάτιο ελέγχου! Πρέπει όμως να προσέξουν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους ή να τα παρατήσουν – και το πιο σημαντικό! – δεν πρέπει να τους ανακαλύψουν οι φίλοι τους. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο!