MasterChef 6: Ο «θείος Λεωνίδας» μοιράστηκε με την νεολαία μια ιστορία του με τον Γιάννη Λουκάκο

Αφορμή ο Μπόμπαινας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Ο «θείος Λεωνίδας» μοιράστηκε με την νεολαία μια ιστορία του με τον Γιάννη Λουκάκο

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef (30/3), παρακολουθήσαμε τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει να επιστρέφουν στην κουζίνα του ριάλιτι και να αγωνίζονται για να κατακτήσουν και πάλι μία ποδιά. Τα πράγματα όμως, ταράχτηκαν ιδιαίτερα όταν ξεκίνησε να μιλά ο Μπόμπαινας (Δείτε εδώ τι έγινε).

Η ανάμνηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Τότε βρήκαν την ευκαιρία οι κριτές να κάνουν μια βόλτα στον εξώστη και να συζητήσουν με τους 11 εναπομείναντες παίκτες. Όσο βρίσκονται εκεί, ο Μπόμπαινας είχε ένα ατύχημα στην κουζίνα του, καθώς κόπηκε στο χέρι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θυμήθηκε ένα δικό του ευτράπελο, όταν βρισκόταν στην κουζίνα του Γιάννη Λουκάκο.

Σαν καλός… «θείος», μάζεψε τα παιδιά γύρω του και τους εξιστόρησε τι του είχε συμβεί.

«Κόπηκα και είχα πιάσει το δάχτυλό μου και έβριζα. Πήγα να πιαστώ από κάπου και τελικά έβαλα το χέρι μου μέσα στη φριτέζα και κάηκα. Όταν πήγα να κατέβω τις σκάλες έπεσα και έσπασα το πόδι μου», θυμήθηκε ο σεφ Κουτσόπουλος.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη μαγειρική

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η ταλαντούχα και εξαιρετικά εντυπωσιακή ηθοποιός, σπάνια δίνει συνεντεύξεις και προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ στην showbiz. Πρόσφατα απέκτησε περισσότερη αναγνωρισημότητα μέσω της δουλειάς της καθώς όποιον ρόλο αναλαμβάνει τον φέρνει εις πέρας στον καλύτερο βαθμό.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα media και λόγω της προσωπικής της ζωής καθώς είναι ζευγάρι με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε πώς το χειρίζεσαι αυτό, αν είναι ευτυχισμένη και τι θα ήθελε να της συμβεί στο μέλλον.

Για να πω την αλήθεια, έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπ' όψιν μου όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπικά ούτε με τη δουλειά μου ούτε με αυτό που πραγματικά ζω. Δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, καταλαβαίνω γιατί μπορεί να συμβαίνει, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστά και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον - και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει μια ισορροπία.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκαλύπτει