X-Factor: «Είσαι η αγαπημένη μου μέχρι τώρα..» - Τα 'χασε η Μαρίζα Ρίζου με την ερμηνεία διαγωνιζόμενης

«Σε θαύμασα!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: «Είσαι η αγαπημένη μου μέχρι τώρα..» - Τα 'χασε η Μαρίζα Ρίζου με την ερμηνεία διαγωνιζόμενης

Το βράδυ της Κυριακής 3/4, η Άρτεμις Κυριακοπούλου ανέβηκε στη σκήνη του X-Factor, ώστε να διαγωνιστεί και να κερδίσει και αυτή μια θέση στον μουσικό διαγωνισμό. Η φωνή της μάγεψε του κριτές και ιδιαίτερα τη Μαρίζα Ρίζου η οποία υποκλίθηκε στο ταλέντο της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια σπούδασε φυσιοθεραπεία στην Αγγλία και ήταν μουσικός του δρόμου: «Στην Αγγλία ο κόσμος εμψυχώνει και λατρεύει τους μουσικούς του δρόμου. Μπορείς να ζήσεις από αυτό», ανέφερε.

Η Μαρίζα Ρίζου τα 'χασε με την 25χρονη Άρτεμις

Στην Ελλάδα ήρθε εξαιτίας της πανδημίας, είχε όμως ένα σοβαρό τροχαίο που την κράτησε μακριά από τη μουσική. «Κλείστηκα στον εαυτό μου και ήμουν αρνητική να κάνω οτιδήποτε», εξομολογήθηκε. Στο «X Factor» ήρθε για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα: «Και μόνο που είμαι εδώ πέρα, είναι μια μάχη με τον εαυτό μου», είπε αποφασισμένη.

Η ερμηνεία της στο «Wings» της Birdy ενθουσίασε τους κριτές: «Είσαι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια που έχω ακούσει στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Σε θαύμασα!», της είπε η Μαρίζα Ρίζου. «Με χάνετε!», απάντησε από τη χαρά της η Άρτεμις Κυριακοπούλου.

Η Μαρίζα Ρίζου χαρακτήρισε υποψήφια «γλωσσού» - Τι συνέβη;

Μπορεί να είδαμε τον Μιχάλη Κουϊνέλη να παγώνει με την επική ατάκα υποψήφιας ωστόσο στην σκηνή του X-Factor βρέθηκε να διαγωνίζεται η Βασιλεία Τζίνα.

Η ίδια μεταξύ άλλων επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Έμπνευση» σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα. Όπως φάνηκε λίγο αργότερα, κατάφερε να "κλέψει" τις εντυπώσεις αφού η Μαρίζα Ρίζου εντυπωσιάστηκε για τα καλά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Και το πρώτο μόνο τραγούδι να έλεγες και να μην έλεγες αυτό το acapella ήμουν πολύ θετική γιατί μου φαίνεσαι και τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα και γλωσσού και εγώ το εκτιμώ αυτό το είδος».