The Masked Singer: Ο γορίλας θα ερμηνεύσει την "Σκλάβα" - Είστε έτοιμοι γι' αυτό;

Το νέο επεισόδιο προβλέπεται συγκλονιστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Masked Singer: Ο γορίλας θα ερμηνεύσει την

To δεύτερο επεισόδιο του Τhe Masked Singer έρχεται σήμερα στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το φαντασμαγορικό και ανατρεπτικό show που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές μέχρι στιγμής έρχεται απόψε να μας χαρίσει μια μοναδική και αξέχαστή βραδιά!

Το πιο ευφάνταστο, χαρούμενο, φαντασμαγορικό… μα πάνω απ’ όλα μυστηριώδες show που ήρθε για πρώτη φορά και στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά. Η πιο fun και ανατρεπτική κριτική επιτροπή, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, είναι έτοιμοι να διασκεδάσουν με το νέο τους ρόλο, αυτόν του….ντετέκτιβ αφού αναλαμβάνουν την πιο περίπλοκη υπόθεση εξιχνίασης στην ελληνική showbiz: να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα!

Τι θα συμβεί στο σημερινό (7/4) επεισόδιο του The Masked Singer;

Ιδιαίτερη στιγμή για απόψε, φυσικά είναι ο γορίλας, ο οποίος θα ερμηνεύσει Τζένη Βάνου, πιο συγκεκριμένα την «Σκλάβα». Ποιος διάσημος θα κρύβεται άραγε από πίσω;

Το Μωρό πιστεύει πως τα μωρά πρέπει να είναι στην πίστα, ο Γορίλας μας δηλώνει πως δεν είναι πολυλογάς. Το Pop Corn από την άλλη αποκαλύπτει πως η καριέρα του το ταξίδεψε σε μία μεγάλη έρημο.

Ο Μινώταυρος εξομολογείται ότι ανακάλυψε το κάρμα του στη γειτονιά του, ενώ το Cyber Girl ανάμεσα στα ταλέντα του αναφέρει και την… παρουσίαση. Η Μέλισσα αποκαλύπτει πως έχει φτιάξει και ψυγεία αυτοκινήτων και ο Τσολιάς ξεκαθαρίζει πως δεν κάνει την πάπια. Τέλος, ο Κύκλωπας μας ενημερώνει πως γυμνάζει πολύ τα χέρια του!

Αυτή τη φορά οι Detectives έχουν μία πολύ σημαντική δυνατότητα αφού θα μπορούν να θέσουν και δύο ερωτήσεις σε κάθε Μάσκα αποκωδικοποιώντας ορισμένα στοιχεία της προσωπικότητας που βρίσκεται πίσω από αυτήν! Οι απαντήσεις των Μασκών δίνουν νέες πληροφορίες…

Το τηλέφωνο του Θοδωρή Μαραντίνη παίρνει φωτιά! Η πολυλογία μίας Μάσκας τον κάνει να καλέσει τη Σίσσυ Χρηστίδου όμως εκείνη δεν το σηκώνει!.. Μία εμφάνιση του θυμίζει την Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς δίνει στον Detective το τηλέφωνό της! Φυσικά, ορισμένα ονόματα αποτελούν σταθερή αξία για τους Detectives, με τον Νίκο Μουτσινά να βλέπει παντού την Άννα Βίσση και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να διακρίνει σε αρκετές Μάσκες την Μπέτυ Μαγγίρα!

Ποιος celebrity θα αποκαλυφθεί απόψε; (δείτε εδώ ποιος αποκαλύφθηκε την προηγούμενη φορά) Η μεγάλη αποκάλυψη θα σοκάρει τους πάντες. Ποιος κρύβεται πίσω από τον γορίλα και τις υπόλοιπες μάσκες του Masked Singer; Η συνέχεια απόψε στις οθόνες μας…

Απαστράπτουσα η Αθηνά Οικονομάκου στην πρεμιέρα - Η ανάρτηση "φωτιά" στο Instagram

Την Πέμπτη 31/3 ήταν η φαντασμαγορική πρεμιέρα του The Masked Singer και πράγματι πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν το νέο project του ΣΚΑΪ με αρκετό ενδιαφέρον καθώς είχε τρομερές εμφανίσεις και πολύ σασπένς. Τολμηρές και κεφάτες προσωπικότητες, αγαπητές στο κοινό, μεταμορφώνονται σε φανταστικούς χαρακτήρες φορώντας εντυπωσιακά κοστούμια, και τραγουδούν μπροστά στην επιτροπή έρευνας, ως Μάσκες!

Μια εκ των κριτών, είναι η απίθανη και ταλαντούχα ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έκανε τους πάντες να παραμιλάνε με την εμφάνιση της που κυριολεκτικά "τα έσπασε"! Με φόρεμα κολλητό γεμάτο κρυστάλλους σε nude απόχρωση, ψηλές μπότες και το πιο όμορφο χαμόγελο υποδέχτηκε το κοινό και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!