The masked singer: Το μωρό ξετρέλανε την κριτική επιτροπή - Επική η αντίδρασή τους

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The masked singer: Το μωρό ξετρέλανε την κριτική επιτροπή - Επική η αντίδρασή τους

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ άλλο ένα επεισόδιο από το «The Masked Singer». Ο πρώτος καλεσμένος που περίμεναν οι κριτές ήταν ένα μωρό που κλήθηκε να ερμηνεύσει την τελευταία επιτυχία του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, «Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τα τα».

Ωστόσο η συγκεκριμένη εμφάνιση τους δυσκόλεψε καθώς για την Αθηνά Οικονομάκου το μωρό ήταν… ο Λευτέρης Πανταζής ενώ για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πίσω από την στολή βρισκόταν η Κόνι Μεταξά. (Δείτε επίσης εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα)

Το μωρό που βρέθηκε στο The Masked Singer

Απαστράπτουσα η Αθηνά Οικονομάκου στην πρεμιέρα - Η ανάρτηση "φωτιά" στο Instagram

Την Πέμπτη 31/3 ήταν η φαντασμαγορική πρεμιέρα του The Masked Singer και πράγματι πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν το νέο project του ΣΚΑΪ με αρκετό ενδιαφέρον καθώς είχε τρομερές εμφανίσεις και πολύ σασπένς. Τολμηρές και κεφάτες προσωπικότητες, αγαπητές στο κοινό, μεταμορφώνονται σε φανταστικούς χαρακτήρες φορώντας εντυπωσιακά κοστούμια, και τραγουδούν μπροστά στην επιτροπή έρευνας, ως Μάσκες!

Μια εκ των κριτών, είναι η απίθανη και ταλαντούχα ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έκανε τους πάντες να παραμιλάνε με την εμφάνιση της που κυριολεκτικά "τα έσπασε"! Με φόρεμα κολλητό γεμάτο κρυστάλλους σε nude απόχρωση, ψηλές μπότες και το πιο όμορφο χαμόγελο υποδέχτηκε το κοινό και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!