The Masked Singer highlights 7/4: Το τηλεφώνημα του Μαραντίνη στη Σίσσυ, η ένταση της Οικονομάκου και η μάσκα που αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The Masked Singer highlights 7/4: Το τηλεφώνημα του Μαραντίνη στη Σίσσυ, η ένταση της Οικονομάκου και η μάσκα που αποχώρησε

Το βράδυ της Πέμπτης 7/4 παρακολουθήσαμε το δεύτερο επεισόδιο για το The Masked Singer και από ότι φάνηκε πλήθος του κοινού ήταν εκεί για να δει τις μάσκες να κρύβονται. Τα δείγματα της πρεμιέρας ήταν πολύ καλά και έτσι παίκτες και κριτική επιτροπή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να μας καταπλήξουν.

Μέσα στα αστεία του show είδαμε τον Μαραντίνη να παίρνει on air τηλέφωνο την πρώην γυναίκα του για να δει που ήταν τα παιδιά. Δυστυχώς είχαμε και μία αποχώρηση αφού αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού με τον Μαρτάκη να αποχαιρετά το κοινό.

Tα highlights του επεισοδίου για το The masked singer 7/4

Το μωρό ξετρέλανε την κριτική επιτροπή - Επική η αντίδρασή τους

Το The masked singer πρόβαλε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ άλλο ένα επεισόδιο. Ο πρώτος καλεσμένος που περίμεναν οι κριτές ήταν ένα μωρό που κλήθηκε να ερμηνεύσει την τελευταία επιτυχία του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, «Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τα τα».

Ωστόσο η συγκεκριμένη εμφάνιση τους δυσκόλεψε καθώς για την Αθηνά Οικονομάκου το μωρό ήταν… ο Λευτέρης Πανταζής ενώ για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πίσω από την στολή βρισκόταν η Κόνι Μεταξά.

Το χατίρι του Σάκη Ρουβά στην κριτική επιτροπή δεν φάνηκε καθόλου χρήσιμο

Μετά από την λαμπερή πρεμιέρα, η εκπομπή «The Masked singer» έδωσε και πάλι ραντεβού το βράδυ της Πέμπτης 7/6 όπου είδαμε την κριτική επιτροπή να έχει ξετρελαθεί με την εμφάνιση του μωρού στη σκηνή.

Μπορεί να διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα όμως δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν ποιος βρίσκεται πίσω από τις μάσκες. Έτσι λοιπόν, πριν από λίγο ο Σάκης Ρουβάς, τους έκανε ένα χατίρι ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι πίσω από τη μάσκα βρισκόταν ένας άνδρας που στο παρελθόν έχει βραβευτεί ως άνδρας της χρονιάς.

Μπορεί να δέχτηκαν κάποια μικρή βοήθεια από τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ ωστόσο η κριτική επιτροπή δεν μπορούσε να καταλάβει ποιο πρόσωπο ήταν πίσω από την μάσκα.

«Θα τσακωθούμε σήμερα» - Απίστευτη ένταση ανάμεσα στην Οικονομάκου και την Κωνσταντινίδου

Η εκπομπή του The Masked Singer αναμφίβολα χαρίζει άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές καθώς στην πρεμιέρα σημείωσε αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα, οι κριτές είχαν μία πολύ σημαντική δυνατότητα αφού μπορούσαν να θέσουν από δύο ερωτήσεις σε κάθε μάσκα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται το να μαντέψουν ποιος είναι από πίσω μπορεί να φέρει και αρκετή σύγχυση καθώς πριν από λίγο είδαμε την Ελισάβετ Κωνσταντίδου να παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο της.

Έτσι, η ηθοποιός δεν άφηνε τον Σάκη Ρουβά να δώσει τον λόγο σε άλλον προκειμένου να πει εκείνη πρώτη ποιος πίστευε ότι τραγούδησε, με την Αθηνά Οικονομάκου να λέει αστειευόμενη «Θα τσακωθούμε σήμερα!».

Επική στιγμή on air - Ο Μαραντίνης τηλεφώνησε στην Χρηστίδου

Στο επεισόδιο του «Masked Singer» μπορεί να υπήρξαν εντάσεις στην κριτική επιτροπή ωστόσο οι μαντεψιές συνέχισαν να είναι αρκετές. Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έβαλε κάτω όλα τα στοιχεία και πίστευε ότι το cyber girl που τραγούδησε ήταν η πρώην σύζυγός του, Σίσσυ Χρηστίδου.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά; Θες να μου πεις πού είναι τα παιδιά; Θα πάρω τηλέφωνο παιδιά!» Όπου λίγο αργότερα τον είδαμε να την παίρνει τελικά τηλέφωνο όπου ανέφερε «Παιδιά δεν απαντάει!».

Αυτή είναι η μάσκα που αποκαλύφθηκε και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Άλλη μια εκπομπή του «The Masked Singer» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος της καθώς για ένα ακόμη βράδυ είδαμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές αφού οι μαντεψιές ήταν αρκετά δύσκολες για την κριτική επιτροπή.

Στο κλείσιμο, όμως, της βραδιάς, μια μάσκα έμελλε να βγει και να αποκαλυφθεί το πρόσωπο εκείνου ή εκείνης που την φορούσε λίγο πριν αποχωρήσει από το «The Masked Singer».

Η μάσκα λοιπόν που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν η «Μέλισσα», με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το λαμπερό σόου. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Μαρτάκη.