Φάρμα 2: Ποιοι είναι οι 6 που περνάνε στον πολυπόθητο τελικό;

Ένας δεν τα κατάφερε...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ποιοι είναι οι 6 που περνάνε στον πολυπόθητο τελικό;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 Φάρμα, καθώς πλέον είμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, εφόσον εχθές ήταν η τελευταία και κομβική αναμέτρηση πριν το μεγάλο τελικό. Πράγματι στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 10/4, η Νάιρα και ο Αστρινός μονομάχησαν στον αχυρώνα και ο πρώτος επικράτησε με 3-2 σκορ.

Ποιος αποχώρησε και ποιοι περνάνε τελικό;

Η Νάιρα Αλεξοπούλου ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε από τη Φάρμα, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση, επί συνόλου 27 παικτών. Η ίδια μάλιστα προέβλεψε ότι μεγάλος νικητής θα είναι ο Νεόφυτος.

Έτσι στον τελικό που θα παρακολουθήσουμε το επόμενο τριήμερο συμμετέχουν οι Μάνος Πανταζής, ο Βασίλης Λέντζος, ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, ο Νεόφυτος Ηλία, ο Αστρινός Χαραλαμπάκης, και η ολυμπιονίκης, Φανή Χαλκιά.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης αποτελούν ένα από τα πιο φρέσκα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Oι δύο τους ήρθαν πιο κοντά μέσα από την συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης Φάρμα, ωστόσο η σχέση τους φαίνεται να συνεχίζεται με ένταση και εκτός παιχνιδιού.

Οι νυχτερινές έξοδοι με τους δύο να είναι εντυπωσιακοί παίρνουν και δίνουν και όλοι αρχίζουν να αναρωτιούνται για το μέλλον της σχέσης αυτής μιας και ο γυμναστής ήρθε να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα. Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life, υπάρχει πλέον πολύ σοβαρά το έδαφος για συγκατοίκηση μιας και σχεδόν είναι σαν να ζουν μαζί ήδη, αφού είναι όλη μέρα παρέα.undefined