Τα πάνω κάτω στο The Masked Singer - Η νέα μάσκα που μπαίνει στο παιχνίδι

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (14/4)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στο The Masked Singer - Η νέα μάσκα που μπαίνει στο παιχνίδι

Μία νέα Μάσκα κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά απόψε στο The Masked Singer (δείτε εδώ πώς τα πήγε στη δεύτερη μέρα προβολής του) με άκρως καλοκαιρινή και παιχνιδιάρικη διάθεση! Ο Σάκης Ρουβάς καλωσορίζει στη σκηνή του The Masked Singer τον Αχινό!

Η νέα Μάσκα έρχεται να μας μιλήσει για τη θάλασσα, τις Γοργόνες και τους Μάγκες της και φυσικά να κατακτήσει τη σκηνή του show. Πέρα από τα στοιχεία που προσφέρει… απλόχερα στους Detectives έχει φέρει να τους δείξει και κάτι από το σπίτι του! Ποια υποδοχή του επιφυλάσσουν ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης;

Τα στοιχεία που έχουμε ήδη στα χέρια μας από το δεύτερο επεισόδιο έχουν βοηθήσει να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για τις Μάσκες. To Cyber Girl έχει ταλέντο και στην παρουσίαση, διαθέτει καυτό ταμπεραμέντο και… ιταλικές ρίζες! Από την άλλη, ο Γορίλας δεν είναι πολυλογάς, είναι δυναμικός και ανεξάρτητος, όμως στο τέλος της ημέρας μία αγκαλιά είναι αυτή που θα τον σώσει.

Ο Κύκλωπας κάποτε ντύθηκε ψάρι και κάποια στιγμή μαγείρεψε σούπα με αλκοόλ! Το όνομα του Μινώταυρου έχει γραφτεί στο διασημότερο περιοδικό του κόσμου ενώ το Μωρό μεγάλωσε σε ένα σπίτι που είχε στο κουδούνι, το όνομα μίας πολύ γνωστής τραγουδίστριας. Το Ποπ Κορν κάνει υγιεινή διατροφή και η καριέρα του τον ταξίδεψε σε μια μεγάλη έρημο. Η γέννηση του Τσολιά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη και είναι σίγουρο πως στη δεύτερη εμφάνισή του, δεν έκανε την… πάπια.

The Masked Singer αχινός

Στο τρίτο επεισόδιο, όλες οι Μάσκες έχουν κάτι νέο να μοιραστούν μαζί μας, ένα προσωπικό αντικείμενο ή κάτι με συμβολική σημασία! Όταν τα αντικείμενα αποκαλύπτονται, οι Detectives παίρνουν από αυτόγραφα μέχρι μαλλί της γριάς! Τα αντικείμενα ωστόσο ορισμένες φορές επιδέχονται πολλαπλής ανάγνωσης και το έργο των Detectives γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ποιος Detective θα «ξεψαχνίσει» τα social media του για να βρει τη Μάσκα που του έκανε follow και ποιος θα παρασυρθεί από ένα performance κάνοντας… striptease;

Μια Μάσκα βγάζει το πιο ευαίσθητο, ρομαντικό και σέξι προφίλ της και δεν περνάει απαρατήρητη! Ο Νίκος Μουτσινάς και η Αθηνά Οικονομάκου είναι πλέον σίγουροι πως πίσω από κάποια βρίσκεται η κολλητή τους φίλη και φυσικά την παίρνουν τηλέφωνο! O Θοδωρής Μαραντίνης προτείνει σε κάποια άλλη να συνεργαστούν, ενώ επιτέλους, μια Μάσκα παραδέχεται πως είναι η Άννα Βίσση! Λίγο πριν το φινάλε ένα γλυκό κέρασμα περιμένει τους Detectives. Ποια Μάσκα θέλει να τους γλυκάνει;

Η Οικονομάκου αποκάλυψε το λόγο που είπε "ναι" στο The Masked Singer

H Aθηνά Οικονομάκου έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στον τηλεθεατή μιλώντας για το βήμα, που έκανε η ηθοποιός να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του The masked singer. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια πολυάσχολη γυναίκα, η οποία κάνει πολλά και διαφορετικά επαγγέλματα .

Στο talent show τη βλέπουμε να περνάει πολύ καλά και να έχει δέσει πολύ με την ομάδα της. Για όλη αυτήν την εμπειρία μίλησε λοιπόν καθώς και για το λόγο, που είπε το μεγάλο ναι.

Πρώτη φορά σε κριτική επιτροπή τάλεντ σόου. Τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν αρκετές προτάσεις που με έβαλαν στη διαδικασία να το σκεφτώ, ωστόσο πρώτη φορά ένιωσα τόση ασφάλεια εξ αρχής με τους συντελεστές, τόσο με την κριτική επιτροπή και τον παρουσιαστή όσο και με την παραγωγή. Συν το γεγονός ότι πραγματικό είναι το πιο ανατρεπτικό σόου στον πλανήτη, έχει απίστευτη πλάκα και σκοπός του είναι μόνο η ψυχαγωγία του κοινού!»

Σας αγχώνει που κάτω από τη μεταμφίεση θα κρύβεται κάποιος διάσημος και εσείς θα πρέπει να τον κρίνετε;

«Καθόλου δεν με αγχώνει, γιατί δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε αλλά για να... ανακαλύψουμε! Ουσιαστικά δηλαδή λειτουργούμε ως ντετέκτιβ, γιατί ο στόχος μας είναι να βρούμε ποιος κρύβεται κάτω από την ομολογουμένως εντυπωσιακή μάσκα!»

Αθηνά Οικονομάκου

Χρειάζεται η επιτροπή να έχει χημεία μεταξύ της, αλλά και με τον παρουσιαστή, ή αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό για την επιτυχία ενός σόου;

«Η χημεία ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας είναι πάντα από τα πιο σημαντικά συστατικά επιτυχίας ενός πρότζεκτ. Θεωρώ, και πιστεύω πως δεν θα διαψευστώ, ότι σε αυτή τη δουλειά πραγματικά η χημεία που υπάρχει ήδη μεταξύ των «ντεντέκτιβ» και του Σάκη Ρουβά θα σας εντυπωσιάσει.

Θα σας δούμε να τραγουδάτε εσείς επί σκηνής;

«Σε ένα masked show το θέμα δεν είναι αν θα τραγουδήσω αλλά, εφόσον το κάνω, αν θα με αναγνωρίσετε κάτω από τη μάσκα», είπε η Αθηνά Οικονομάκου στο περιοδικό Τηλεραμα.