The Masked Singer: Χαμός με την εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη - Σηκώθηκε όρθιος και πέταξε το σακάκι του

Τα έδωσε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Masked Singer: Χαμός με την εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη - Σηκώθηκε όρθιος και πέταξε το σακάκι του

Με πολύ δυναμικό τρόπο ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 14/4 το The Masked Singer, με τον Σάκη Ρουβά να υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό και την επιτροπή με ένα τεράστιο χαμόγελο και τέλεια διάθεση, ενώ μάλιστα τρέλανε τους κριτές με μια ατάκα του.

Την παράσταση μεταξύ άλλων την έκλεψε ο Μινώταυρος, ο οποίος ξεσήκωσε τους πάντες τραγουδώντας ένα αγαπημένο κομμάτι, το You Can Leave Your Hat On. Μάλιστα, η επιτροπή ξετρελάθηκε με το θέαμα και δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει, ενώ το αποκορύφωμα ήταν όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης σηκώθηκε όρθιος στην καρέκλα του και πέταξε το σακάκι του.

Φυσικά, οι υπόλοιποι κριτές έμιναν άφωνοι και χειροκροτούσαν, με τον Νίκο Μουτσινά να φωνάζει: «Τρελάθηκε… Μας ξεσήκωσε ο Μινώταυρος εδώ πέρα.»

Ο χορός του Θοδωρή Μαραντίνη στο The Masked Singer

Η πρώτη εμφάνιση του αχινού - Οι μαντεψιές των κριτών

Μια νέα μάσκα έκανε την είσοδό της στο αποψινό 14/4 επεισόδιο του “The Masked Singer”. Ο λόγος για τον Αχινό, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι "Τα καλύτερα παιδιά" της Ζόζεφιν

Η συγκεκριμένα λοιπόν μάσκα ανέφερε αρχικά πως έρχεται να μιλήσει για τη θάλασσα, τις Γοργόνες και τους Μάγκες της, με τους τέσσερις κριτές να προσπαθούν να μαντέψουν ποιος βρίσκεται από πίσω.

Κάποια από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά της Ναταλίας Δραγούμη, της Μαρίας Κορινθίου και της Αγγελικής Λάμπρη. Μάλιστα, λίγο αργότερα ανέβηκε στη σκηνή ο Κύκλωπας, ο οποίος πήγε να... παίξει ξύλο με τον Σάκη Ρουβά!