Elif: Η Μελέκ "βράζει" από θυμό! Η Φιντάν της κάνει κάτι πολύ άσχημο....

Οι 18/4 εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Μελέκ

Τα επεισόδια της Elif συνεχίζουν να προβάλλονται μέσα από το StarTV, μετά το ξαφνικό κόψιμο τους από την τηλεόραση λόγω της νέας ελληνικής σειράς που έκανε πρεμιέρα. Τι θα γίνει λοιπόν στα επόμενα επεισόδια;

Οι εξελίξεις της Elif

Παρασκευής 18/4 (1071)

Η Φιντάν βρίσκει κάτι, που είναι πολύτιμο για τη Μελέκ, μια φωτογραφία της Ελίφ, και το χρησιμοποιεί εναντίον της για να την ελέγχει. Η Μελέκ γίνεται έξαλλη από θυμό.

Η Τσιτσέκ προσπαθεί να βοηθήσει τη Μελέκ αλλά καταλήγει να τιμωρηθεί και εκείνη από τη Φιντάν, αναλαμβάνοντας μαζί με τη Μελέκ τις πιο βαριές δουλειές. Η Κιγιμέτ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Μαχίρ πηγαίνει να την επισκεφθεί αλλά και να την προειδοποιήσει για κάτι. Η Ελίφ ακούει ότι η Κιγιμέτ επιστρέφει στην έπαυλη και ενημερώνει την Ασλί...

Elif εξελίξεις 18/4

Η Χουμεϊρά μαθαίνει όλη την αλήθεια για Μελέκ και Ελιφ - Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Μην χάσετε στο TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα!!!!! Στην σειρά Elif η Κιγιμέτ αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι η Μελέκ και η Ελίφ είναι οι συγγενείς της Ματσιντέ που θα πάρουν τη μισή περιουσία των Χακτανίρ, την ώρα που και η μικρή λέει στη Χουμεϊρά πως ο Ταρίκ ήταν εκείνος που την έφερε στην έπαυλη. Να σημειωθεί μεταξύ άλλων πως η σειρά έχει σταματήσει από το STAR και έχουμε τα επεισόδια που δεν θα προβληθούν.

Η Γκαρίς εμφανίζεται στο ίδιο κελί μαζί με τη Μελέκ και η Φιντάν πιστεύει πως θα την έχει στο πλευρό της ενάντια στη Μελέκ. Ομως η Γκαρίς κάνει την ανατροπή και στέκεται κοντά στη Μελέκ, ενώ αρπάζει το μαχαίρι από τη Φιντάν και την απειλεί να μείνει μακριά από τη φίλη της: «Η Μελέκ είναι αδελφή μου! Μην τολμήσει κανείς να την πλησιάσει ξανά θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα».

Από την άλλη η Κιγιμέτ νιώθει θυμό απέναντι στον γιο της που προσέλαβε δικηγόρο για τη Μελέκ: «Πώς προσέλαβες δικηγόρο που μπορεί να βάλει την ίδια σου τη μητέρα στη φυλακή; Τέτοιο παιδί μεγάλωσα εγώ;», απορεί και εκείνος της απαντάει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω να μπεις στη φυλακή και θα φροντίσω να σε προστατεύσω, αλλά δεν αξίζει να είναι η Μελέκ στη φυλακή! Τέτοιο παιδί μεγάλωσες».

Elif καινούργια επεισόδια STAR

Στη συνέχεια, ο Κερέμ που δεν γνωρίζει πως ο Μαχίρ ήταν εκείνος που βρήκε δικηγόρο στη Μελέκ, του μιλάει γι’ αυτό το θέμα. Παράλληλα μη μπορώντας να καταλάβει πώς η Μελέκ βρήκε μια τόσο καλή δικηγόρο με τόσο υψηλό μισθό, υποψιάζεται πως κάποιος τη βοηθάει κρυφά: «Είμαι σίγουρος πως κάποιος τη βοηθάει». Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Χουμεϊρά λέει στην Ελίφ πως έμαθε ότι η Μελέκ είναι μητέρα της, αλλά η μικρή συνεχίζει να μην αποκαλύπτει τίποτα σκεπτόμενη τις απειλές της Κιγιμέτ.

Στη φυλακή ο ερχομός της Γκαρίς αλλάζει τα δεδομένα και πλέον η Φιντάν χάνει την εξουσία της και αυτό την κάνει έξαλλη. Ο Κερέμ με την Ασλί έχουν ακόμα έναν καβγά για τη Μελέκ όταν εκείνη του λέει: «Εχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως έκρυβε την ταυτότητά της γιατί κινδύνευε; Δεν έχεις ιδέα για το παρελθόν της, γι’ αυτό σε παρακαλώ ας αφήσουμε το θέμα αυτό».

Η Χουμεϊρά λέει στην Κιγιμέτ πως έψαξε και έμαθε ότι όντως η Μελέκ είναι μητέρα της Ελίφ και εκείνη κάνει τη σοκαρισμένη, ενώ τη συμβουλεύει να μην πει τίποτα στη μητέρα της. Η Χουμεϊρά υποπτεύεται πως κάποιος λόγος υπάρχει που η Ελίφ δεν μιλάει: «Δεν θέλω να σε πιέσω να μιλήσεις, αλλά νομίζω πως κάποιον φοβάσαι και δεν μιλάς! Να ξέρεις πως όταν θα είσαι έτοιμη, με χαρά θα σε ακούσω».

«Ο Ταρίκ μ’ έφερε στην έπαυλη» - Η Χουμεϊρά μαθαίνει όλη την αλήθεια στην Elif

Η Ελίφ πάει να βρει τη Χουμεϊρά και της λέει: «Σκέφτηκα πολύ όσα μου είπες και αποφάσισα να σου μιλήσω». Και συνεχίζει: «Κρύψαμε ότι η Μελέκ είναι η μητέρα μου εξαιτίας του Ταρίκ», λέει και η Χουμεϊρά σοκάρεται και αναρωτιέται τι δουλειά είχε ο Ταρίκ σε όλο αυτό. «Εκείνος με έφερε εδώ και έβαλε τη Βιλντάν να με προσέχει. Κι εκείνη όμως τον φοβόταν, δεν ήταν κακός άνθρωπος! Και μετά τυχαία ήρθε και η μητέρα μου εδώ, αλλά φοβόμασταν να πούμε την αλήθεια».

Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει, αλλά υποψιάζεται πως υπάρχει και κάτι άλλο που φοβάται η μικρή. Τη στιγμή που πάει να αποκαλύψει πως η Κιγιμέτ την απειλεί, η αδίστακτη γυναίκα κρύβεται πίσω από την πόρτα και η Ελίφ τη βλέπει και δεν λέει τίποτα. Αργότερα η Κιγιμέτ την απειλεί ξανά, ενώ η Χουμεϊρά αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον πρώην άντρα της στη φυλακή για να μάθει την αλήθεια. Ομως εκείνη ενημερώνεται πως ο Ταρίκ βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ύστερα από επίθεση που δέχτηκε στο κελί του.

Ο Εμιρχάν το σκάει κρυφά με τον Τουφάν

Η Φιντάν στήνει παγίδα στην Γκαρίς και εκείνη πέφτει μέσα με αποτέλεσμα να την πάρουν από το κελί και η Μελέκ να μείνει ξανά ξεκρέμαστη και στο έλεος της Φιντάν. Μόνο που η Γκαρίς δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα ακόμα. Ο Μαχίρ συναντάει τη δικηγόρο Φικρέτ και εκείνη ανοίγει το θέμα της Κιγιμέτ και πιστεύει πως η αδίστακτη γυναίκα κρύβεται πίσω από τη συκοφαντία ενάντια στη Μελέκ. Αργότερα εκείνος συναντάει τη μητέρα του και του αποκαλύπτει πως η Μελέκ και η Ελίφ είναι οι συγγενείς που ψάχνει η Ματσιντέ και θέλει να τους δώσει τη μισή περιουσία.

Ο Μαχίρ σοκάρεται! «Κατάλαβες τώρα γιατί τα έκανα όλα αυτά; Γιατί η Μελέκ και η Ελίφ είναι εκείνες που θα πάρουν τη μισή περιουσία των Χακτανίρ», λέει η Κιγιμέτ. Και συνεχίζει: «Με τη Ματσιντέ να χειροτερεύει και τη Μελέκ στη φυλακή, ο δρόμος είναι ανοιχτός για εμάς να τα πάρουμε όλα», όμως τον Μαχίρ δεν τον νοιάζει για τίποτε απ’ όλα αυτά, τον ενδιαφέρει μόνο να βγει η Μελέκ από τη φυλακή και να συναντήσει ξανά την κόρη της: «Είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα; Εκλεισες στη φυλακή μια αθώα γυναίκα που δεν σου έκανε τίποτα και την κρατάς μακριά από το παιδί της! Υποσχέσου μου πως δεν θα πειράξεις άλλο την Ελίφ», της λέει, αλλά εκείνη συνεχίζει να φέρεται βασανιστικά στο παιδί.

Elif νέα επεισόδια

Την ίδια ώρα, η Μελέκ γράφει γράμμα στην κόρη της, αλλά η Φιντάν της το αρπάζει και το σκίζει. Στη γειτονιά, ο Τουφάν πείθει τον Εμιρχάν να πάνε να μάθουν σκοποβολή, ενώ στο σπίτι τον περιμένουν να γυρίσει. Οταν ο μικρός επιστρέφει μιλάει άσχημα στη Λεμάν και η Ζουλιντέ τον μαλώνει. Το βράδυ ο μικρός αποκαλύπτει τα σχέδια του Τουφάν και όλοι του μιλάνε για το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που θέλει να κάνει. Την επόμενη μέρα ο Εμιρχάν έχει πυρετό και δεν πάει σχολείο, όμως το σκάει κρυφά από το σπίτι και φεύγει με τον Τουφάν. Στην εταιρεία ο Μαχίρ ακούει τη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ να συζητάνε για τον Ταρίκ.

Εκείνη θέλει να πάει να τον δει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος διαφωνεί. Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη δικηγόρο: «Πιστεύω πως τελικά δεν έχει κάποια σχέση η Κιγιμέτ για την πλεκτάνη στη Μελέκ, αλλά ο Ταρίκ Καρακάς», λέει προκειμένου να σώσει τη μητέρα του από τις έρευνες.

Η Χουμεϊρά βάζει στη θέση της τη Ράνα

Η Μελέκ που έχασε την ευκαιρία να στείλει γράμμα στην κόρη της, μαθαίνει πως έχει δικαίωμα να πάρει ένα τηλέφωνο. Ετσι τηλεφωνεί στην έπαυλη για να μιλήσει με την Ελίφ, αλλά η Κιγιμέτ που σηκώνει το ακουστικό δεν επιτρέπει σε μητέρα και κόρη να μιλήσουν. Ο Εμιρχάν συναντάει τον Τουφάν και πάνε μαζί για σκοποβολή, αλλά σύντομα η Ζουλιντέ αντιλαμβάνεται την απουσία του. Ολοι σκέφτονται πως ο Τουφάν τον έχει και του τηλεφωνούν, αλλά εκείνος δεν απαντάει.

Elif εξελίξεις STAR

Ο Σαφάκ πάει να τους βρει και οι δύο άντρες καβγαδίζουν: «Είναι δυνατόν να βάζεις ένα μικρό παιδί να κρατήσει όπλο;», λέει ο Σαφάκ και παίρνει τον Εμιρχάν και φεύγουν. Στο σπίτι ο μικρός αντιλαμβάνεται το λάθος του και υπόσχεται πως δεν θα κάνει ξανά κάποια ανοησία. Η Μπιρτσέ ενημερώνει τη Χουμεϊρά ότι η Ράνα πάλι κάνει του κεφαλιού της στην εταιρεία και η Χουμεϊρά της τηλεφωνεί και τη βάζει στη θέση της: «Ξέρω πια όλη την αλήθεια για το βίντεο! Ξέρω και πολλά άλλα, όμως σύντομα θα πάρω πίσω τις μετοχές που έκλεψες, να είσαι σίγουρη γι’ αυτό».

Η πιθανότητα να συναντήσει η Ελίφ τη μητέρα της και να της πει όσα της έχει κάνει είναι μεγάλη και έτσι θέλει να ελέγχει τη μικρή. Γι’ αυτό και λέει στη Ματσιντέ να μείνει η μικρή στο δωμάτιό της και η Ελίφ είναι αναγκασμένη να δεχτεί.