Ήλιος: Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 19/4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήλιος: Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές

Στο σημερινό (19/4) επεισόδιο της σειράς του ANT1, Ήλιος, οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν να βρίσκονται σε αγωνία. Ο Στέφανος φαίνεται πως επιτυγχάνει τον στόχο του, καθώς η Αθηνά, αφού μπόρεσε να βρεθεί για λίγο με το μωρό της, οδεύει προς τις φυλακές, τη στιγμή που η Αλίκη προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 19/4 στον Ήλιο

Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές και η Αλίκη προσπαθεί με τη βοήθεια του Χρήστου να αποδείξει ότι ο Μάνος είναι στην πραγματικότητα ο Στέφανος. Ο Παύλος διακρίνει μία περίεργη συμπεριφορά στον Αντρέα, πράγμα που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι τώρα.

Ήλιος - Αλίκη

Η Γεωργία παραδέχεται στον εαυτό της, αλλά και στον Παύλο ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Εκείνος ανοίγεται για άλλη μια φορά στην Αλίκη… Η κατά μέτωπο σύγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα…

«Είμαι αρκετό καιρό...» Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ντόρα Μακρυγιάννη, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τα ερωτικά της

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ''Gala'' και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επάγγελμα της, που με τόσο αγάπη υπηρετεί αλλά και στην προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως την περίοδο αυτή είναι μόνη της στην ζωή και είναι πολύ καλά με αυτό.

Μάλιστα αποκάλυψε πως προτιμάει να είναι μόνη της και να νιώθει καλά, παρά να υπάρχει σε μια σχέση. Άλλωστε έχει αποδείξει μέσα από δηλώσεις της, πως θέλει να ανακοινώνει μόνη της, ό,τι αφορά σε εκείνη διαφορετικά γίνεται έξαλλη.

Έχει τύχει να παίζεις ρόλους ταλαιπωρημένων γυναικών. Με αυτή την εμφάνιση θα σε φανταζόμουν στον ρόλο της πέτρας του σκανδάλου;

Έχεις δίκιο. Νομίζω πως θα πρέπει να το εκμεταλλευτώ λίγο, γιατί και τα χρόνια δε σε ρωτάνε, Κάνω τη μάνα από τα 27 μου και μπορεί σε λίγα χρόνια να μη μπορώ να κάνω τη πέτρα του σκανδάλου, λόγω φυσικής κατάστασης. Όταν ξεκίνησε όμως η “Γυναίκα χωρίς όνομα¨ υποδυόμουν μια νεαρή μητέρα. Και επειδή το μητρικό μου βγήκε καλά, μου ξανάδωσαν ρόλο μητέρας στον “‘Ηλιο”. Στοίχημα ήταν αυτό, το αν εγώ θα πείσω ως μητέρα.

Αυτοί οι ρόλοι όμως, δε ξυπνούν το μητρικό σου ένστικτο;

Τα παιδιά τα αγαπώ πολύ και από πολύ μικρή. Για ένα διάστημα ήμουν σαν μαμά για την αδερφή μου που την περνάω οκτώ χρόνια. Όταν γεννήθηκε, την πρόσεχα, την άλλαζα, όλο αυτό μου άρεσε από πολύ μικρή ηλικία. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω ότι θα κάνω ποτέ παιδί επειδή απλά έχει ξυπνήσει το μητρικό μου ένστικτο χωρίς να λάβω υπόψιν μου τι σύντροφο έχω.

Δεν είμαι αυτού του τύπου. Δε θεωρώ ότι είναι σκοπός της ζωής μου ντε και καλά. Αν βρω έναν άνθρωπο που θα με εμπνεύσει και που θα μου βγάλει το όνειρο για ένα παιδί μαζί του σαν φυσική κατάσταση μιας σχέσης, τότε θα το κάνω. Προς το παρόν δε μου έχει χτυπήσει τέτοιο καμπανάκι.

Ντόρα Μακρυγιάννη

Τι όνειρα έχεις γενικά;

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο. Δε ξαπλώνω το βράδυ στο κρεβάτι μου σκεπτόμενη ότι έχω το τάδε όνειρο. Θέλω να είμαι καλά, να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπώ, να κάνω αυτή τη δουλειά και να είμαι όσο μπορώ πιο δημιουργική, να κάνω δηλαδή ωραίες δουλειές.

Φυσικά και θα ήθελα να βρω έναν σύντροφο που να με αγαπάει και να τον αγαπώ, ποιος δε θα το ήθελε αυτό; Αλλά δε το κατατάσσω στην κατηγορία “όνειρα”. Η ζωή ξέρει πως να σου τα φέρει. Τουλάχιστον εμένα αυτό μου έχει αποδείξει μέχρι τώρα.

Μου λες ότι αυτή τη στιγμή είσαι μόνη σου;

Ναι, αυτό σου λέω. Είμαι αρκετό καιρό μόνη μου και είναι επιλογή μου. Αν δεν είμαι ερωτευμένη, δε θα ήθελα να είμαι σε σχέση. Είμαι πολύ ανεξάρτητη ως άνθρωπος. Οπότε, δε μπορώ να είμαι σε μια κατάσταση που είναι ντεμί. Δεν είναι για μένα αυτά.