Elif: Η Ελίφ καταρρέει στα χέρια της Χουμεϊρά - Η Μελέκ στα όρια του θανάτου

Οι εξελίξεις που δεν θα παιχτούν στην τηλεόραση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Ελίφ καταρρέει στα χέρια της Χουμεϊρά - Η Μελέκ στα όρια του θανάτου

Μην χάστε στο TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα!!!! Στην σειρά Elif, η Κιγιμέτ και η Φιντάν δίνουν τα χέρια και αποφασίζουν να συνεργαστούν για να κάνουν κόλαση τη ζωή της Μελέκ στη φυλακή! Τα βασανιστήρια τώρα αρχίζουν, την ίδια ώρα που οι Χακτανίρ έχουν να διαχειριστούν τα δημοσιεύματα για τη σχέση ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Η Κιγιμέτ κάνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή στην Ελίφ πως δεν πρόκειται να ξαναδεί το φως του ήλιου: «Σ’ αυτό το δωμάτιο θα διαβάζεις, σ’ αυτό θα κάθεσαι, δεν θα μιλήσεις ποτέ ξανά με τη Ματσιντέ ή με τη Χουμεϊρά και με κανέναν! Δεν θα βγεις ποτέ ξανά από εδώ μέσα», της λέει και η Ελίφ τρέμει για όσα την περιμένουν. Στο μεταξύ η Χουμεϊρά μαθαίνει για την αλλαγή δωματίου της Ελίφ και εκνευρίζεται που κανείς δεν τη ρώτησε. Ετσι πάει στο δωμάτιο της Κιγιμέτ και ρωτάει την Ελίφ αν θέλει να μείνει εκεί και η μικρή αρνείται, έτσι η Χουμεϊρά την παίρνει ξανά κοντά της - δείτε εδώ το σοκαριστικό φινάλε.

Αργότερα η Χουμεϊρά με τον Λεβέντ κάθονται στον κήπο όταν κάποιος τους τραβάει κρυφά φωτογραφίες. Φυσικά πίσω από αυτό κρύβεται η Ράνα. Η Μελέκ ετοιμάζεται για την ημέρα του επισκεπτηρίου και περιμένει πώς και πώς να συναντήσει την κόρη της. Η Ασλί λέει στην Ελίφ να ετοιμαστεί για να πάνε να δει τη μητέρα της και η μικρή πετάει από τη χαρά της.

Elif Ελίφ Κιγιμέτ βασανιστήρια

Ο Μαχίρ τηλεφωνεί στην Ασλί: «Σήμερα είναι το επισκεπτήριο, μπορώ να σας πάω εγώ με την Ελίφ στη φυλακή να δείτε τη Μελέκ» και η Ασλί δέχεται. Οταν η κοπέλα πάει να πάρει την Ελίφ, η Κιγιμέτ της λέει ψέματα: «Είναι άρρωστη, δεν θα μπορέσει να έρθει», εμποδίζει την Ασλί να μπει μέσα και τη διώχνει. Η κοπέλα ξέρει πως η αδίστακτη γυναίκα λέει ψέματα αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι, ενώ στο μεταξύ και ο Μαχίρ τρακάρει με το αμάξι του και καθυστερεί. Περνάει η ώρα και η Ελίφ απογοητεύεται, ενώ η Κιγιμέτ της λέει:«Δεν πρόκειται ποτέ να δεις τη μητέρα σου».

Στη συνέχεια η Χουμεϊρά τη βρίσκει να κλαίει και η μικρή της λέει ότι δεν πήγε στη μητέρα της και σκέφτεται να την πάει η ίδια να τη συναντήσει. Η Ελίφ πετάει από τη χαρά της. Την ίδια ώρα ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι και διαφωνεί με την απόφαση της αδελφής του, όμως εκείνη επιμένει: «Θα δει το παιδί τη μητέρα του, δεν είναι τόσο φοβερό! Δεν είμαστε κακοί άνθρωποι εμείς, Κερέμ, για να φερόμαστε άσχημα». Ολες οι συγκρατούμενες της Μελέκ έχουν δει τα δικά τους άτομα, αλλά εκείνη ακόμα δεν έχει δει την κόρη της και απογοητεύεται.

Συμμαχία ανάμεσα σε Κιγιμέτ & Φιντάν στην σειρά Elif

Η φύλακας ενημερώνει τη Φιντάν πως έχει επίσκεψη. Εκείνη δεν περιμένει κανέναν, αλλά όταν φτάνει στην αίθουσα βλέπει μια γυναίκα, αλλά δεν έχει ιδέα ποια είναι. «Δεν τη ξέρω, ποια είναι αυτή;», λέει στη φύλακα και εκείνη της απαντάει: «Μίλα μαζί της να δεις τι θέλει».

Elif Κιγιμέτ σατανικό σχέδιο

Ο επισκέπτης-έκπληξη για τη Φιντάν είναι η Κιγιμέτ, την οποία συναντάει για πρώτη φορά και γρήγορα καταλαβαίνει τις προθέσεις της όταν της λέει: «Εμαθα ότι εσύ μπορείς να με βοηθήσεις! Δεν είμαι κάποια τυχαία, έρχομαι από το αρχοντικό των Χακτανίρ. Εχουμε έναν κοινό εχθρό, τη Μελέκ», της λέει και εκείνη κάθεται να την ακούσει με προσοχή. «Δέχεσαι να δουλέψεις μαζί μου; Θα λάβεις ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που θα ζεις ακόμα κι εδώ μέσα σαν βασίλισσα και θα πάρεις κι ένα κινητό. Λοιπόν δέχεσαι να συνεργαστούμε ή όχι;», τη ρωτάει και η Φιντάν δεν μπορεί να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση. «Θέλεις να τη σκοτώσουμε;», ρωτάει η Φιντάν και η Κιγιμέτ της απαντάει: «Οχι, όχι! Θέλω βήμα-βήμα να την κάνουμε να μετανιώσει που γεννήθηκε». Κι έτσι οι δύο γυναίκες δίνουν τα χέρια.

Το δημοσίευμα για Χουμεϊρά & Λεβέντ

Η Χουμεϊρά (που θα μάθει όλη την αλήθεια) πάει την Ελίφ να δει τη μητέρα της, αλλά δεν τους επιτρέπουν τη συνάντηση καθώς πέρασε η ώρα. «Σας παρακαλώ, το παιδί θέλει να δει τη μητέρα του, κάντε μια εξαίρεση», εκλιπαρεί η Χουμεϊρά, αλλά μάταια. Και ο Μαχίρ φτάνει εκείνη την ώρα εκεί και κρύβεται όταν βλέπει τη Χουμεϊρά και την Ελίφ να φεύγουν.

Elif Χουμεϊρά Λεβέντ

Απογοητευμένος φεύγει κι εκείνος και κανείς από τους τρεις δεν είδε την Κιγιμέτ να βγαίνει από τις φυλακές. Η ψυχολογία της Ελίφ είναι πια χειρότερα από πριν, ενώ και η Μελέκ δεν μπορεί να διαχειριστεί την απογοήτευσή της, με τις φίλες της να της συμπαραστέκονται. Η Κιγιμέτ που μαθαίνει για την επίσκεψη στις φυλακές αρχίζει να ανησυχεί για τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στη Χουμεϊρά και την Ελίφ. Στη φυλακή τα βασανιστήρια της Μελέκ τώρα αρχίζουν!

Η Φιντάν την αφήνει χωρίς φαγητό, χωρίς κρεβάτι και χωρίς κουβέρτα μέσα στο κρύο, ενώ παράλληλα την υποχρεώνει με πυρετό να κάνει όλες τις δουλειές στο κελί. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πάλι παίρνουν την Γκαρίς από εκεί και πλέον η Μελέκ δεν έχει πού να στηριχτεί. Ο Λεβέντ πάει μια βόλτα με τη Χουμεϊρά, όταν ξαφνικά πιάνει βροχή και οι δυο τους πρέπει να βρουν καταφύγιο σε μια καλύβα. Το δημοσίευμα για τη σχέση ανάμεσά τους αναστατώνει τους Χακτανίρ που τους ζητάνε να γυρίσουν τώρα πίσω.