Elif: "Σώσε την κόρη μου" - Η Μελέκ εξαθλιωμένη εκλιπαρεί τον Μαχίρ

Η Ελίφ σε τραγική κατάσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif:

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα!!! Το σχέδιο της Κιγιμέτ στην σειρά Elif πετυχαίνει και καταφέρνει να «φυλακίσει» την Ελίφ στο δωμάτιό της. Φροντίζει να κάνει ξεκάθαρο και στη μικρή και στη μητέρα της πως εκείνη ασκεί τη δύναμη πάνω τους. Ομως η Μελέκ ψάχνει τρόπο να ενημερώσει τον Μαχίρ πως η Ελίφ κινδυνεύει!

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Ο Κερέμ τρελαίνεται όταν βλέπει τις φωτογραφίες της αδελφής του με τον Λεβέντ και τη ρωτάει να μάθει αν είναι αλήθεια. Εκείνη πάνω στο σοκ της στιγμής απαντάει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο: «Φυσικά και δεν ισχύει, Κερέμ, πώς το σκέφτηκες αυτό;», του λέει και ο Λεβέντ φεύγει απογοητευμένος: «Συγχωρέστε με, έχετε δίκιο! Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι μας με την κατάσταση που επικρατεί. Υπόσχομαι να μην επιτρέψω να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο».

Οταν η Κιγιμέτ μένει μόνη της με τον Κερέμ, του λέει: «Είχες δίκιο για όσα είπες, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει καπνός όπου δεν υπάρχει φωτιά». Η Κιγιμέτ επιμένει να λέει στη Ματσιντέ πως φοβάται τα βράδια και θέλει παρέα και γι’ αυτό ζητάει να πάει η Ελίφ να μείνει μαζί της. Ομως η Ελίφ συνεχίζει να διαφωνεί και να αρνείται: «Είμαι ευτυχισμένη με τη Χουμεϊρά», λέει και η Χουμεϊρά (που θα μάθει όλη την αλήθεια) συμπληρώνει: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν κλείνει αυτό το θέμα; Τι θέλει η θεία πια; Η Ελίφ θα μείνει μαζί μου, αυτό διάλεξε, τέλος».

Ο Μαχίρ τηλεφωνεί στην Ασλί και της ζητάει να πάρει την Ελίφ και να συναντηθούν για να τη δει. Πράγματι, η κοπέλα πάει στην έπαυλη και παίρνει τη μικρή να πάνε βόλτα. Η Κιγιμέτ δυσανασχετεί, ενώ η Ασλί αφήνει υπονοούμενο πως πήγε ξανά τη μέρα του επισκεπτηρίου να πάρει την Ελίφ για να την πάει στη μητέρα της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στη συνέχεια η Χουμεϊρά ζητάει συγγνώμη από τον αδελφό της για την αναστάτωση με το δημοσίευμα, ενώ στη συνέχεια ζητάει από τον Λεβέντ να συναντηθούν. «Ο,τι είπα, το είπα για να ευχαριστήσω τον Κερέμ», απολογείται, αλλά εκείνος της απαντάει: «Είχε δίκιο ο Κερέμ! Δεν πρέπει να ξαναβρεθούμε». Κανείς από τους δύο δεν μπορεί να βγάλει τον άλλον από το μυαλό του, ενώ και η Μελέκ συνεχίζει στη φυλακή να είναι άρρωστη και να υποφέρει.

Η Κιγιμέτ εκβιάζει την Elif με τη Μελέκ

Elif Μελέκ φυλακή

Ο Μαχίρ συναντάει την Ελίφ και την Ασλί, όταν του τηλεφωνεί η Κιγιμέτ και ακούει τη φωνή της μικρής: «Είναι μαζί σου η Ελίφ; Εχεις καταλάβει πως μπορεί αυτό το παιδί να με κλείσει φυλακή; Τι πας και κάνεις;», του λέει και εκείνος της κλείνει το τηλέφωνο. Η Κιγιμέτ, με τη βοήθεια της Φιντάν παίρνει στο κινητό της μια φωτογραφία που δείχνει τη Μελέκ σε άθλια κατάσταση, αφού βρίσκεται σε όρια του θανάτου.

Στη συνέχεια λέει στην Ελίφ: «Θα μαζέψεις τα πράγματά σου και θα έρθεις στο δωμάτιό μου», αλλά η μικρή αρνείται. Ετσι της δείχνει τη φωτογραφία με τη μητέρα της: «Τις βλέπεις όλες γύρω χαρούμενες; Η μαμά σου ξέρεις γιατί δεν είναι; Γιατί φροντίζω εγώ να είναι δυστυχισμένη και να της κάνω τη ζωή κόλαση! Αν δεν θέλεις λοιπόν να βάλω να τη σκοτώσουν, τότε θα κάνεις αυτό που σου είπα». Ετσι την εκβιάζει και την αναγκάζει να μετακομίσει στο δικό της δωμάτιο.

Μελέκ & Ελίφ επιτέλους επικοινωνούν

Η Χουμεϊρά αναρωτιέται για ποιο λόγο η Ελίφ άλλαξε τόσο εύκολα γνώμη και έχει υποψίες. Η Ματσιντέ χαίρεται, αλλά η κόρη της έχει ενδοιασμούς: «Μέχρι χθες η Ελίφ δεν ήθελε να μείνει με την Κιγιμέτ και έδειχνε φοβισμένη! Δεν μου φαίνεται τίποτα φυσιολογικό από αυτά που συμβαίνουν», ισχυρίζεται. Δείτε μάλιστα και το συγκλονιστικό οριστικό φινάλε.

Τώρα η Ελίφ είναι φυλακισμένη όπως η μητέρα της και υπό την κηδεμονία της Κιγιμέτ: «Θα ξυπνάς νωρίς το πρωί, θα στρώνεις το κρεβάτι, θα πηγαίνεις να τρως πρωινό και θα φεύγεις στο σχολείο. Οταν θα γυρίζεις θα κλείνεσαι εδώ και θα διαβάζεις! Δεν θα βγεις ποτέ από εδώ μέσα! Κι αν σου ζητήσει κανείς να κατέβεις στο σαλόνι θα λες ότι πρέπει να διαβάσεις, αλλιώς θα υποφέρει η μητέρα σου», την τρομοκρατεί και η μικρή δέχεται. Ως επιβράβευση την αφήνει να μιλήσει με τη μητέρα της στο κινητό της Φιντάν.

Elif Κιγιμέτ αποκλειστικό

Με αυτό τον τρόπο δείχνει τη δύναμή της τόσο στην Ελίφ όσο και στη Μελέκ, ενώ η τελευταία ανησυχεί ακόμα περισσότερο για την κόρη της. Η Λεμάν κάνει υποδείξεις στη Ζουλιντέ για τη μαγειρική, ενώ ο Τουφάν ενοχλείται που ο Εμιρχάν συνεχίζει να αποκαλεί «μπαμπά» τον Σαφάκ. Η Φιντάν αρχίζει να δίνει το κινητό της σε αντάλλαγμα με χρήματα και η Μελέκ πρέπει μέσω αυτού να μιλήσει στον Μαχίρ για να του πει τι συμβαίνει στην κόρη της.

Η Τσιτσέκ και η Γκαρίς οργανώνουν ένα σχέδιο προκειμένου να επικοινωνήσει η Μελέκ με τον Μαχίρ. Εκείνος πηγαίνει στη φυλακή να τη δει και εκείνη τον εκλιπαρεί για βοήθεια: «Δεν έχω κάποιον άλλον να εμπιστευτώ και να του μιλήσω! Βρισκόμαστε σε κίνδυνο με την Ελίφ! Η Κιγιμέτ έχει βάλει ανθρώπους εδώ να μου κάνουν τη ζωή κόλαση και στο σπίτι βασανίζει την Ελίφ». Εκείνος σοκάρεται.