Σε ξένα χέρια: Η Μάρω προσπαθεί να πείσει την Σούλα να κρατήσει το μυστικό της

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε ξένα χέρια: Η Μάρω προσπαθεί να πείσει την Σούλα να κρατήσει το μυστικό της

Στο σημερινό (2/5) επεισόδιο της σειρας Σε ξένα χέρια ο Πιπερόπουλος αντιμετωπίζει ορισμένα εμπόδια μετά την παγίδα που έστησε στην Σκορδίλω, την ίδια στιγμή που οι ανησυχίες για την υγεία της Ντάντως έχουν αναστατώσει τους προταγωνιστές, ενώ η αποκάλυψη για τον Χρύσανθο μάλλον θα παραμείνει για λίγο ακόμα κρυφή.

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (2/5) επεισοδίου στη σειρά Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 137

Ο Πιπερόπουλος ανακαλύπτει ότι η Σκορδίλω δεν μάσησε με την παγίδα που της έστησε σε σχέση με τον Λουδοβίκο και ο Φεγκούδης τα βάζει με τον Μάνο που χώρισε με την Μαριτίνα μία μέρα πριν κλείσει την συμφωνία με την Σκορδίλω.

Σε ξένα χέρια

Η Μάρω προσπαθεί να πείσει την Σούλα να κρατήσει μυστικό απ’ τον Φεγκούδη ότι ο Χρύσανθος είναι γιος τους και η Διώνη βρίσκει καταφύγιο για τη νύχτα στο γραφείο του ναού. Με ποιο τρόπο σκοπεύει να εκδικηθεί η Μαριτίνα τον Μάνο για την σχέση του με την Τόνια; Πώς θα αντιδράσει η Ντάντω όταν πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA του Μπάμπη;

Τι θα παρακολουθήσουμε την Τρίτη 3/5 και την Τετάρτη 4/5

Eπεισόδιο 138

Ο Φεγκούδης περιμένει εναγωνίως την Σκορδίλω για να του μεταβιβάσει τις μετοχές ενώ ο Χρύσανθος προσπαθεί να αποτρέψει την Σούλα απ’ το να του αποκαλύψει την αλήθεια. Η Διώνη επιστρέφει στο σπίτι του Φεγκούδη με την βοήθεια του Πάρη και η Ντάντω προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Μπάμπης είναι τελικά το παιδί της Τόνιας. Με ποιο τρόπο θα καταστρέψει ο Πιπερόπουλος τα σχέδια του Φεγκούδη; Πώς θα αντιδράσει η Τόνια όταν μάθει από την Σούλα ότι βρέθηκε το αγοράκι που αναζητούσαν; Και τέλος, πόσο εύκολο είναι για την Μαριτίνα να αποδεχτεί τον χωρισμό της με τον Μάνο;

Επεισόδιο 139

Ο Χρύσανθος επιθυμεί να κάνει εξέταση DNA για να έχει να παρουσιάσει χειροπιαστές αποδείξεις στον Φεγκούδη. Η Τόνια βρίσκει τη Ντάντω στην πισίνα να κλαίει κι η Ντάντω με τη σειρά της αντιλαμβάνεται την παρουσία της Διώνης στο σπίτι. Ο Πιπερόπουλος κλειδώνει την Ολυμπία στο δωμάτιό της μέχρι να υπογράψει τη μεταβίβαση την ώρα που ο Λουδοβίκος μαθαίνει τυχαία πως η Σκορδίλω τον έχει περασμένο στο κινητό της ως «Plan B».