Σε ξένα χέρια: Η Τόνια προσεγγίζεται από την αστυνομία για το πτώμα του Φλόριαν

Οι εξελίξεις της σειράς για την Τετάρτη 4/5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Η Τόνια προσεγγίζεται από την αστυνομία για το πτώμα του Φλόριαν

Η αγαπημένη σειρά Σε ξένα χέρια αναμένεται να προβάλλει άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο την Τετάρτη 4/5 με τους ήρωες να μην σταματούν να επικοινωνούν δυνατές ιστορίες. Από τη μία η Τόνια μαθαίνει από τη Σούλα νέα για το αγοράκι που αναζητούσαν ενώ η Μαριτίνα παλεύει να αποδεχτεί τον χωρισμό της με τον Μάνο.

Στη συνέχεια, ο Πιπερόπουλος παίρνει την απόφαση να κινήσει διαδικασίες και να μάθει την αλήθεια γύρω από τον θάνατο του Φλόριαν, πράξη που φέρει την Τόνια αντιμέτωπη με κάτι που δε θα την ευχαριστήσει και πολύ.

Οι εξελίξεις για τη σειρά Σε ξένα χέρια για την Τετάρτη 4/5

Ο Πιπερόπουλος είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα γύρω από το θάνατο του Φλοριάν. Ο Χρύσανθος συζητά με τη Διώνη σχετικά με τη φιλοξενία της και η Πελαγία προφασίζεται πως έχει ραντεβού με πελάτισσες προκειμένου να αποφύγει τη Σούλα. Η Σκορδίλω λέει στον Φεγκούδη πως θα του δώσει τις μετοχές την ώρα που η Σαλώμη ψαρεύει τον Πιπερόπουλο για να δει αν έχει συναντηθεί με τη Σκορδίλω.

Ο αστυνόμος επικοινωνεί με την Τόνια για τη σωρό του Φλοριάν και λίγο αργότερα συναντιέται με τη Μαριτίνα η οποία έχει βάλει στο μάτι τα προσωπικά αντικείμενα του νεκρού.

Οι εξελίξεις της σειράς για την Πέμπτη 5/5

Η Τόνια επιστρέφει στο Περιστέρι με τον Μπάμπη προκειμένου να μάθει την ταυτότητα του αδερφού της. Ο Πάρης συναντά την Πελαγία για να της εξηγήσει, ενώ εκείνη σκοπεύει να του αποκαλύψει την αλήθεια. Ο εγκλεισμός της Διώνης τελειώνει με δραματικό τρόπο, καθώς η Τραβιάτα ψάχνει απεγνωσμένα μέσο επικοινωνίας με τον Πάρη. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Ντάντως και έρχεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη αποκάλυψη.

Σε ξένα χέρια

Κι ενώ ο Λουδοβίκος και η Μάρω φτάνουν στο σπίτι του Πιπερόπουλου με σκοπό να διασώσουν τη Σκορδίλω, η Μαριτίνα προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος στο μυστήριο του Φλοριάν.