MasterChef 6: «Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» - "Καταπέλτης" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την απόφαση του Ταϊρίδη

Τον "αποστόμωσε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» -

Το σημερινό (5/5) επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε και κάτι απρόσμενο συνέβη. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, όπως φαίνεται από την γενικότερη συμπεριφορά του στο παιχνίδι, δεν αισθάνεται πως έχει ενταχθεί στην μπλε ομάδα και παρά την νίκη του ίδιου και των συμπαικτών του, ο ίδιος δεν χάρηκε ούτε μία στιγμή.

Μάλιστα, ο παίκτης έχει βάλει στο στόχαστρό του την Ελπίδα Μορφούλη, εξαιτίας της αποχώρησης της Ελισάβετ την οποία σχολίασε, και λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν, αποφάσισε πως δεν επιθυμεί να παρευρεθεί στο δείπνο που εξασφάλισε η ομάδα του. Ακούγοντας τα λόγια του και την απόφασή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αντέδρασε και τον "απασφάλισε" με όσα του είπε.

Η απάντηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Δημήτρη Ταϊρίδη για την απόφασή του στο σημερινό (5/5) επεισόδιο του MasterChef 6

«Κάποια στιγμή δεν είναι να κάνεις ότι θέλεις αλλά ότι λέει το παιχνίδι. Ή να βρούμε κάποια άλλη λύση. Εδώ πέρα ότι συμβαίνει, ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά. Ο Νίκος θα χαρεί την αρχηγία του και τη νίκη της μπλε ομάδας, οι κόκκινοι τι πήγε λάθος.

Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι. Συγγνώμη αν σου έχουμε δώσει να καταλάβεις αυτό» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δημήτρης Ταϊρίδης

«Το λέω με τη διακριτικότητα και την αγάπη που απευθυνόμαστε σε όλους σας. Καμία φορά θα διαφωνούμε αλλά στο τέλος τα βρίσκουμε μια χαρά. Εδώ έχουμε έρθει για να μαγειρέψουμε και να βρούμε τον επόμενο Έλληνα MasterChef μέσα από δοκιμασίες.

Οι στιγμές δεν σου ανήκουν και το παιχνίδι έχει μια ροή κι όλα τα παιδιά έχουν τα ίδια δικαιώματα. Κερδίσατε; Κάνε ότι θες και πήγαινε σπίτι. Αλλά δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» συμπλήρωσε.

«Ποιος έχασε την ντροπή για να...» - Το Twitter δικάζει τον Γιάννο

Και μπορεί το MasterChef να οδεύει προς τον τελικό, ωστόσο το Twitter φαίνεται πως έχει κουραστεί από ορισμένους παίκτες και τις στρατηγικές που υιοθετούν για να προχωρήσουν μέσα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα το χθεσινό 3/5 αδικαιολόγητο ξέσπασμα του Γιάννου σε 3 συμπαίκτες του στάθηκε η αφορμή για πολλά σχόλια στο Twitter.

Η αποχώρηση της Ελισάβετ ήταν η αιτία του ξεσπάσματός του παίκτη, ωστόσο οι τηλεθεατές έχουν αρχίσει και τον συγκρίνουν με τον φίλο του Μπόμπαινα, και μάλιστα χάνει σε αυτή την σύγκριση. Φυσικά σε όλο αυτό θα πρέπει να υπολογίσουμε και τον εγκλεισμό των παικτών, ώστε να μην είμαστε τόσο αυστηροί με τις αντιδράσεις των παικτών.