MasterChef 6: Βαρύ το κλίμα με την αποχώρηση του παίκτη - Ξέσπασαν σε κλάματα

Ποιος παίκτης δεν κατάφερε να συνεχίσει στο μαγειρικό ριάλιτι;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Βαρύ το κλίμα με την αποχώρηση του παίκτη - Ξέσπασαν σε κλάματα

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR έφτασε στο τέλος του όπου όπως είδαμε η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε βαριά ήττα στην ομαδική δοκιμασία.

Τόσο ο Γιάννης Σδούγκας όσο και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος εξαιρέθηκαν από την δοκιμασία καθώς ο ένας κέρδισε στην δοκιμασία ασυλίας ενώ ο άλλος κατείχε την κάρτα ασυλίας.

Ωστόσο στην δοκιμασία της αποχώρησης ένα πιάτο δεν ικανοποίησε τους κριτές κι ένας παίκτης είδε την πόρτα της εξόδου από το MasterChef. Αυτός που αναγκάστηκε να αποχωρήσει ήταν ο Μάριος καθώς η Καλλιόπη δεν έκανε τόσα λάθη όσο εκείνος. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του δεν δίστασαν να δείξουν ότι συγκινήθηκαν καθώς δεν ήθελαν να αποχωρήσει.

Η αποχώρηση στο MasterChef 6 που συγκίνησε τους πάντες

Η καταγωγή και η πραγματική ηλικία του Μάριου Λιόλιου

Αρκετοί είναι οι φετινοί παίκτες στο MasterChef 6 όπου φαίνεται να έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς στα trending του Twitter ήταν και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ο οποίος απασχόλησε μετά από την εκρηκτική συμπεριφορά που είχε απέναντι στους συμπαίκτες του.

Άραγε ποιος είναι ο Μάριος Λιόλιος ο οποίος είναι ο μικρότερος ηλικιακά άντρας του φετινού Masterchef; Πιο συγκεκριμένα, έρχεται από τον Παρνασσό, είναι 25 ετών και όπως φαίνεται του αρέσουν οι προκλήσεις και πάντα τις αντιμετωπίζει με χαμόγελο.

Μάλιστα, του αρέσει πολύ το ψάρεμα και θέλει κάποια στιγμή να αγοράσει τη δική του βάρκα ενώ μεγάλο του όνειρο είναι να αγοράσει ένα foodtruck και να ταξιδέψει όλη την Ελλάδα φτιάχνοντας καλό φαγητό για όποιους συναντά στο δρόμο του.

Ο Μάριος Λιόλιος από το MasterChef 6