Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το αποψινό (8/5) Super Mammy του Σεφερλή λίγο πριν την προβολή του

Τι θα δούμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το αποψινό (8/5) Super Mammy του Σεφερλή λίγο πριν την προβολή του

Μπορεί το Super Mammy να έχει ακούσει πολύ αρνητικά σχόλια για τα άκομψα αστεία που γίνονται, ωστόσο, η σειρά συνεχίζει κανονικά στον ΑΝΤ1 και απόψε 8/5 θα παρακολουθήσουμε το 6ο επεισόδιο.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Super Mammy

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα: υπερπροστατευτική, πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα και ανέκαθεν στα… κάγκελα!

Ο Μάρκος Σεφερλής, στη «Super Mammy», τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:00, μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια!

Super Mammy, Κυριακή 8 Μαΐου, Επεισόδιο 6ο «Παππού μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή!»:

Super Mammy, Κυριακή 8 Μαΐου, Επεισόδιο 6ο «Παππού μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή!»:

Η Χαρίκλεια πιστεύει ότι όλοι έχουν τρελαθεί! Ο παπά-Λάμπρος αισθάνεται ότι χάνει την πίστη του, αλλά και τους πιστούς της ενορίας του. Οι νεόνυμφοι, Θάνος και Μαρία, έχουν αρχίσει τα πρώτα συζυγικά καβγαδάκια σχετικά με το πού θα μείνουν, ενώ ο παππούς, επιστρέφοντας από την κηδεία ενός φίλου του, θέλει να ακούσει κι εκείνος όλα τα ωραία λόγια που θεωρεί πως θα ειπωθούν στη δική του κηδεία.

Έτσι, ο Θάνος προτείνει να οργανώσουν μια ψεύτικη κηδεία για τον παππού, στην οποία θα παρευρεθούν στενοί συγγενείς και φίλοι. Η Χαρίκλεια δίνει άθελά της ένα καλό μάθημα στους προσηλυτιστές που «κλέβουν» τους ενορίτες του παπά-Λάμπρου, μπερδεύοντάς τους με τους υπαλλήλους του γραφείου τελετών που ήρθαν να πάρουν τον παππού. Η ψεύτικη κηδεία θα λάβει άλλη τροπή, αφού ο παππούς δεν ακούει αυτά που περίμενε από τους δικούς του ανθρώπους…

«Αυτοί που δυσανασχετούν να αλλάξουν κανάλι!»

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Τετάρτης 13/4, όταν τον συνάντησε η κάμερα του Happy Day.

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.