Elif: Τραγικό τέλος για την Μελέκ; Την πνίγει η Κιγιμέτ

Η εξαφάνιση της Ελίφ και το μυστικό του Εμιρχάν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Τραγικό τέλος για την Μελέκ; Την πνίγει η Κιγιμέτ

To TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα συνεχίζει την σειρά Elif (δείτε εδώ το οριστικό φινάλε), από εκεί που την σταμάτησε το STAR. Η Ελίφ το σκάει από το σπίτι και πάει στο νοσοκομείο να δει τη μητέρα της, η οποία ξυπνάει από το κώμα. Μόνο που η Κιγιμέτ όταν το μαθαίνει έχει άλλα, πιο σατανικά σχέδια να βάλει σε εφαρμογή!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η κατάσταση της Μελέκ κρίνεται σοβαρή και η Ελίφ - μετά το άσχημο ατύχημα της - που το μαθαίνει φεύγει κρυφά από την έπαυλη για να πάει να δει τη μητέρα της. Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο η Ασλί προσπαθεί να μάθει κάποιο νεότερο για την υγεία της φίλης της, αλλά κανείς δεν της λέει τίποτα.

Ο Εμιρχάν σκέφτεται τα λόγια του Τουφάν που του είχε πει: «Κανείς δεν θα στενoχωρεί τον γιο μου! Οποτε θέλεις θα έρχεσαι εδώ και θα παίζεις τάμπλετ με τις ώρες». Ετσι εκείνος, με πρόφαση να πάει να παίξει με τους φίλους του, ζητάει από τη Ζουλιντέ να τον αφήσει να βγει έξω. Εκείνη του το επιτρέπει και ο μικρός πάει κρυφά στο μαγαζί του πατέρα του, αλλά εκεί βρίσκει τον Τουφάν σε άσχημη κατάσταση καθώς είναι άρρωστος.

Ο μικρός αναλαμβάνει να τον φροντίσει, πάντα κρυφά από τη μητέρα του και τη Λεμάν. Μπαίνει ξανά κρυφά στο σπίτι και παίρνει ένα πιάτο με φαγητό, αλλά και μια κουβέρτα για τον Τουφάν: «Θα γίνεις καλά, μπαμπάκα μου», του λέει και εκείνος συγκινείται που του μιλάει έτσι.

Elif Εμιρχάν πατέρας

Στο μεταξύ, στην έπαυλη όλοι αντιλαμβάνονται την απουσία της Ελίφ και αμέσως η Χουμεϊρά με τον Κερέμ αρχίζουν να την αναζητούν. Ο Κερέμ τηλεφωνεί στην Ασλί και την ενημερώνει και εκείνη με τη σειρά της τον Μαχίρ. Η Ασλί που είναι στο νοσοκομείο φοβάται πως η μικρή θα χαθεί. Πράγματι η Ελίφ χάνεται στον δρόμο για το νοσοκομείο και τηλεφωνεί από ένα ψιλικατζίδικο στον Μαχίρ και του λέει πού βρίσκεται για να πάει να την πάρει.

Στην έπαυλη η Χουμεϊρά ενημερώνει τη Ματσιντέ πως δεν έχουν ακόμα κάποιο νέο και εκείνη ανησυχεί: «Κι αν πάθει κάτι; Πού να βρίσκεται εκεί έξω στην πόλη με τόσα αμάξια και φασαρία! Μακάρι να είναι καλά», λέει η Ματσιντέ, αλλά η Κιγιμέτ έχει αντίθετη άποψη: «Αυτό που έκανε η Ελίφ είναι απαράδεκτο! Πού ακούστηκε ένα μικρό παιδί να φεύγει χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν; Ντροπή, θα πρέπει να τιμωρηθεί όταν γυρίσει». Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη με τα λόγια της θείας της και έρχονται σε σύγκρουση.

Ο Μαχίρ βρίσκει την Ελίφ και τη φέρνει στο νοσοκομείο και όταν εκείνη βλέπει τον Κερέμ πέφτει στην αγκαλιά της Ασλί και ζητάει να μην τη γυρίσουν στην έπαυλη. Η Ελίφ παρακαλάει τους φύλακες να την αφήσουν να δει τη μητέρα της και εκείνη της επιτρέπουν να μπει στον θάλαμο. Η Ελίφ πιάνει το χέρι της μαμάς της και εκείνη ξυπνάει από το κώμα.

Elif Μελέκ νοσοκομείο

Ο Κερέμ νιώθει τύψεις στην Elif

Ο Κερέμ με τον Μαχίρ συζητάνε στην καφετέρια. Ο Κερέμ αισθάνεται τύψεις για την κατάσταση της Μελέκ και κυρίως της Ελίφ που υποφέρει μακριά από τη μητέρα της: «Νιώθω άσχημα για την κατάσταση της Ελίφ, αλλά θέλω να τιμωρηθεί και η Μελέκ για όσα έκανε στη μητέρα μου». Κάποια στιγμή, ο Κερέμ ρωτάει τον Μαχίρ: «Δεν σε ρώτησα, εσύ τι κάνεις εδώ στο νοσοκομείο;», και ο Μαχίρ έρχεται σε αμηχανία.

Η Ασλί εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός και σώζει τον Μαχίρ από τις ερωτήσεις του Κερέμ και του λέει: «Εξαιτίας μου ήρθε ο κύριος Μαχίρ στο νοσοκομείο, του το ζήτησα εγώ γιατί ξέχασα να του δώσω κάποια σημαντικά έγγραφα». Ο Μαχίρ απαντάει πως θα μπορούσε να τα στείλει με τον οδηγό, αλλά ο Μαχίρ δεν ήθελε να τον βάλει σε τέτοιο κόπο: «Αλίμονο, ήμουν ήδη στον δρόμο και πέρασα να τα πάρω».

Η Ελίφ επιστρέφει σπίτι - H Κιγιμέτ πηγαίνει να σκοτώσει την Μελέκ

Η Μελέκ βγαίνει από την εντατική και η Ελίφ μετά από αυτό αρχίζει να ελπίζει ξανά πως μια μέρα θα βρεθεί ξανά με τη μητέρα της. Ο Εμιρχάν επιστρέφει στο σπίτι και η Λεμάν τον ρωτάει αν ξέρει πού πήγαν τα κομμάτια από τα φαγητά που έφτιαξε. Εκείνος της λέει ψέματα: «Πήρα κάποια εγώ για έναν φίλο μου που πεινούσε», της λέει και στη συνέχεια πάει να διαβάσει.

Η Χουμεϊρά τηλεφωνεί στον Κερέμ και μαθαίνει πως βρήκε την Ελίφ, ενώ την ίδια ώρα η Ελίφ λέει στην Ασλί τα όνειρα για το μέλλον, να είναι όλοι ξανά μαζί σε δικό τους σπίτι. Ο Κερέμ με την Ελίφ επιστρέφουν στην έπαυλη και η Ματσιντέ λέει στη μικρή: «Τρομάξαμε πολύ! Εχεις δίκιο αν θύμωσες που δεν σε πήγαμε στο νοσοκομείο, αλλά μην το κάνεις αυτό ποτέ ξανά».

Elif εξαφάνιση Ελίφ

Στη συνέχεια, η Κιγιμέτ αρπάζει την Ελίφ από το χέρι και της φωνάζει. Η μικρή υπερασπίζεται τον εαυτό της, αλλά εκείνη επιμένει να φωνάζει. Η Ματσιντέ ακούει τις φωνές και μπαίνει μέσα: «Γιατί φωνάζεις; Είπαμε δεν θα πούμε τίποτα για το θέμα αυτό», λέει στην αδελφή της. Στη γειτονιά, ο Εμιρχάν αρχίζει να έχει επιθετική στάση απέναντι στη Ζουλιντέ και τη Λεμάν και οι δύο γυναίκες αναρωτιούνται τι του συμβαίνει.

Elif Κιγιμέτ Ελίφ τσακωμός

Elif Κιγιμέτ Ματσιντέ

Η στάση της Χουμεϊρά και του Κερέμ που έχει επηρεαστεί από τη συναισθηματική κατάσταση της Ελίφ, προκαλεί φόβο στην Κιγιμέτ μήπως αποκαλυφθούν τα σχέδιά της. Ετσι πηγαίνει κρυφά στο νοσοκομείο για να σκοτώσει τη Μελέκ μεταμφιεσμένη σε νοσοκόμα.

Elif Κιγιμέτ πνίγει Μελέκ