Masterchef 6: «Ζήταγε συγνώμη πίσω από...» - Ο Ταϊρίδης ''ξεσκέπασε'' συμπαίκτρια του από το σπίτι

Όσα είπε για τη δεύτερη αποχώρησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: «Ζήταγε συγνώμη πίσω από...» - Ο Ταϊρίδης ''ξεσκέπασε'' συμπαίκτρια του από το σπίτι

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης αποχώρησε από το Masterchef 6 για δεύτερη φορά αφού η παραγωγή αποφάσισε να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον μαγειρικό διαγωνισμό. Οι αστοχίες ήταν κάτι που φανερά συνέβη και είχε ως αποτέλεσμα να δούμε τον παίκτη ξανά σε δηλώσεις στο Breakfast at star.

Την Τετάρτη 11/5 λοιπόν, είδαμε τον μάγειρα να κάθεται στον καναπέ της εκπομπής και να σχολιάζει τόσο την αποχώρησή του αλλά και πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο σπίτι και εμείς, αλίμονο, δε βλέπουμε. Ο λόγος για την Ελπίδα Μορφούλη, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του εμφανίζει δύο συμπεριφορές, άλλη μπροστά στην κάμερα και άλλη από πίσω.

Oι δηλώσεις του Δημήτρη Ταϊρίδη μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από το Masterchef 6

«Δεν υπάρχει μάγειρας που να μην ξέρει τι έχει μαγειρέψει. Όταν έχεις ένα ατύχημα ή έχει γίνει μια αστοχία, είσαι ο πρώτος που πρέπει να το πεις. Κατάλαβα κατευθείαν ότι είχα κάνει κάτι λάθος», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η Ελπίδα είναι διαφορετική μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελπίδα μου ζήταγε συγνώμη στις επιστροφές».

«Ένα κεφάλαιο έκλεισε, πάμε παρακάτω μαγειρικά…», δήλωσε στη συνέχεια φανερά συγκινημένος με την αποχώρησή του. «Τα συναισθήματά μου ήταν πραγματικά».

MasterChef 6: Το Twitter δίκασε χωρίς τέλος την αποχώρηση του Ταϊρίδη - «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef 6 όπου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα εξαιτίας του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Ο ίδιος να προσπάθησε με νύχια και με δόντια για την παραμονή του στο μαγειρικό ριάλιτι.

Ωστόσο, το ταξίδι του τελείωσε αφού δεν μπόρεσε να πείσει την κριτική επιτροπή με το πιάτο που τους παρουσίασε μιας και ήταν το πιο αδύναμο.

Από την άλλη, το Twitter έστησε ολόκληρο party καθώς τον θεωρούσαν αντιπαθή παίκτη ριάλιτι όλων των εποχών». Έτσι, οι χρήστες των social βρήκαν την αφορμή για να σχολιάσουν τον ίδιο αλλά και την αποχώρησή του από το ριάλιτι του STAR.