Masterchef 6: «Ποπάρα είσαι πρώτη» - Το twitter αποθέωσε την παίκτρια για τις τσιρίδες της στον Νικήτα

Και πολύ άργησε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: «Ποπάρα είσαι πρώτη» - Το twitter αποθέωσε την παίκτρια για τις τσιρίδες της στον Νικήτα

Το επεισόδιο της Τετάρτης 12/5 στο Masterchef 6 ήταν πολύ ιδιαίτερο μιας και οι διαγωνιζόμενοι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια νέα ανακοίνωση, που όσο να ναι τους άφησε όλους έκπληκτους. Και ενώ λοιπόν ξεκίνησε η διαδικασία μαγειρικής δε γίνεται να μην άκουσαν όλοι τις ξαφνικές τσιρίδες της Πόπης στον Νικήτα.

Η αλήθεια είναι πως από τη μια ξαφνιάστηκαν τόσο τηλεθεατές όσο και κριτές από την άλλη το twitter βρήκε μια πολύ καλή αφορμή να σχολιάσει το γεγονός. Τα περιθώρια είναι η αλήθεια πως στενεύουν και αυτό φάνηκε από την ένταση που έβγαλε η παίκτρια την ώρα, που ήθελε να φτιάξει όσο το δυνατόν καλύτερα το γλυκό.

Τα σχόλια στο twitter για τις φωνές της Καλλιόπης στον Νικήτα στο Masterchef 6

Κατέρρευσε η Καλλιόπη με τραυματισμό στο παιχνίδι

Μπορεί το επεισόδιο του MasterChef 6 να ξεκίνησε (18/4) με γέλια και τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει πλάκα στους παίκτες μιλώντας ιταλικά, ωστόσο δεν συνεχίστηκε και τόσο ευχάριστα καθώς ένας τραυματισμός ήρθε να ανησυχήσει τους διαγωνιζόμενους και την παραγωγή.

Κάποια στιγμή, ενώ η Καλλιόπη μαγείρευε, κόπηκε και αμέσως παρενέβη ο διασώστης προκειμένου να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Η Καλλιόπη ωστόσο, άρχισε να μην αισθάνεται και τόσο καλά και έτσι άρχισε να λέει πως ζαλίζεται. Η κατάστασή της τους ανησύχησε όλους ωστόσο μετά από λίγο μπόρεσε να επιστρέψει στην δοκιμασία.