Οι 100: Σούσουρο στο Star με την εκπομπή του Λάμπρου Φισφή - Έγινε γνωστό πως...

Οι αποψινοί (13/5) καλεσμένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι 100: Σούσουρο στο Star με την εκπομπή του Λάμπρου Φισφή - Έγινε γνωστό πως...

Η νέα εκπομπη του Star, «Οι 100», έρχεται σήμερα (13/5) με καινούριο επεισόδιο και ο ενθουσιασμός για το γέλιο που μας προσφέρει ο Λάμπρος Φισφής, αλλά και το κοινό με τις απαντήσεις του, είναι μεγάλος. Μην το χάσετε!

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε (13/5) στην εκπομπή "Οι 100"

Τον αγαπημένο stand up comedian του τηλεοπτικού κοινού παρακολουθούμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σε έναν ρόλο που του ταιριάζει γάντι.

Μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία του στο DWTS τώρα ξεχωρίζει με το ξεκαρδιστικό χιούμορ του, την άνεση που διαθέτει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και τις χαρακτηριστικές ατάκες του.

Η πρωτότυπη εκπομπή «Οι 100» κρατάει σε εγρήγορση τους τηλεθεατές με έντονο ρυθμό ερωτήσεων και διαλόγων ενώ οι καλεσμένοι που είναι γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα της μικρής οθόνης δίνουν το δικό τους στίγμα.

Οι «βοηθοί» του Λάμπρου Φισφή, δηλαδή οι captains Ζήσης Ρούμπος και Μιχάλης Μαθιουδάκης, ιδιαίτερα δημοφιλείς και καταξιωμένοι στον χώρο του stand up comedy ξεσηκώνουν παίκτες και τηλεθεατές με την ανεβασμένη διάθεση και το χιούμορ τους.

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό, «Οι 100» που προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή αμέσως μετά το MasteChef, έχουν πετύχει σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης, με τον μέσο όρο να φτάνει μέχρι στιγμής στο 15,5% στο νεανικό κοινό. Απόψε καλεσμένοι είναι η Τζένη Θεωνά και ο Δημήτρης Μακαλιάς με captain τον Ζήση Ρούμπο και φυσικά οι ερωτήσεις για άλλη μία φορά θα απογειώσουν το ενδιαφέρον παικτών και τηλεθεατών.

Πόσοι από τους 100 πιστεύουν σε κάποια θεωρία συνωμοσίας;

Πόσοι από τους 100 πάνε τουαλέτα στη μέση της νύχτας και δεν ανοίγουν τα μάτια για να μην ξυπνήσουν;

Τι θα ψηφίσει άραγε τελικά το κοινό;

«Οι 100», Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 23:30 στο Star

Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα του το νέο show του Star

Το νέο show του Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (28/4) με παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή και καλεσμένες την Ευγενία Σαμαρά και την Μαρία Κωνσταντάκη με «captain» τον stand up comedian, Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Το show βγήκε στον αέρα στην late night ζώνη του σταθμού και η αλήθεια είναι πως το κοινό έμεινε ξύπνιο να το παρακολουθήσει, παρόλο που την ίδια ώρα ο ALPHA, έπαιζε την συγκλονιστική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στους Πρωταγωνιστές (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε).

Συγκεκριμένα το «Οι 100» σημείωσε 15,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 18,5%. Κάτι οι ατάκες, κάτι οι καλεσμένοι και το νέο show του Λάμπρου Φισφή έπιασε.

Late Night

  • ANT1: Ενώπιος Ενωπίω 15,5
  • Mega: Night Out 6,9
  • Ανοιχτά: 3,5
  • Star: Οι 100 15,5
  • ALPHA: Πρωταγωνιστές 17,1

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 12,6
  • 18,5
  • 17,5
  • 13,3
  • 15,7