Σασμός: Ο Νικηφόρος έχει τα αποτελέσματα του τεστ DNA στα χέρια του

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ο Νικηφόρος έχει τα αποτελέσματα του τεστ DNA στα χέρια του

Με νέο επεισόδιο ξεκινά η εβδομάδα (δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία) και για τον Σασμό, μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του κοινού, και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο Νικηφόρος κρατά στα χέρια του την πολυπόθητη απάντηση για τον πατέρα του, η Μανταρίνα έφυγε από τη ζωή και η γιαγιά του Πετρή είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ η Μαρίνα θέλει να γυρίσει πίσω και δεν διστάζει να το πει.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (16/5) στον Σασμό

Επεισόδιο 141

Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Στις ενισχύσεις που φτάνουν θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Ο Μύρωνας επιστρέφει. Η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από τον χαμό της Μανταρίνας και η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της. Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ;

Οι απειλές στον Σταύρο και την οικογένεια του, από τους τοκογλύφους, θα τους οδηγήσουν σε μία απρόσμενη απόφαση. Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του. Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σπίτι με τον φάκελο των αποτελεσμάτων και ο Μαθιός αγωνιά. Θα αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια;

Ποιον ηθοποιό θα δούμε στην δεύτερη σεζόν της σειράς του ALPHA;

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το περιοδικό «Τύπος Tv» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον Σασμό. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός όπου πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA αναφέρθηκε στην εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος της Στέλλας μιας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Πως θα δούμε τη Στέλλα να πορεύεται μέχρι το τέλος του πρώτου κύκλου;

Προσπαθεί να βοηθήσει τον Καραπάνο, του χρωστάει άλλωστε γιατί βοήθησε με τη δίκη του Αστέρη. Θα κάνει ότι μπορεί για να βρει τον γιο του, λοιπόν, που δεν ξέρει ότι είναι μπροστά στα μάτια της καθώς είναι ο σύντροφος της!

Θα ζοριστεί, νομίζω! Θα της ζητηθούν πολλά πράγματα από τον Καραπάνο που θα έρθουν κόντρα με την ηθική και τη δουλειά της. Θα παρανομήσει όσο και να μην το θέλει.

Ευγενία Σαμαρά

Τον Αστέρη τον έχει ξεπεράσει;

Νομίζω κανείς δεν ξέρει, ούτε η ίδια! Θεωρώ ότι είναι μεγάλη αγάπη αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει ερωτικά πλέον. Η Στέλλα, άλλωστε, θα τον ερωτευτεί τον Γεράσιμο.

Θα τη δούμε τη Στέλλα στον δεύτερο κύκλο;

Που να πάει; (Γέλια). Ναι, θα είμαι και στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Είσαι χαρούμενη που η σειρά θα συνεχιστεί;

Πολύ, περισσότερο όμως γιατί η σειρά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Για εμάς τους ηθοποιούς δεν παίζει ρόλο μόνο ότι θα συνεχίσουμε αλλά και το ότι υπάρχει ουσία να συνεχίσουμε.