X-Factor: "Τρυπώσαμε" στις πρόβες λίγο πριν το πρώτο live - Όλα όσα είδαμε

Η Μαρίζα Ρίζου μεταξύ άλλων «ανέκρινε» την ομάδα της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor:

Τα Chair Challenge τελείωσαν, με τον Χρήστο Μάστορα να διαλέγει και εκείνος την δική του ομάδα, και έτσι το X-Factor είναι στην τελική ευθεία για τα live. Λίγο πριν από το πρώτο live λοιπόν την Κυριακή 22/5 στις 21:00 στο MEGA, η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη συνάντησε τις ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου, που θα έρθουν αντιμέτωπες, αλλά και τους δύο κριτές-μέντορες.

Όσα ανέφεραν Μάστορας και Ρίζου για το πρώτο live

Σε ρόλο ρεπόρτερ, η Μαρίζα Ρίζου «ανέκρινε» την ομάδα της. Οι Ιωσηφίνα και οι Case Zero ανυπομονούν, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης δηλώνει «Θα το ζήσουμε στο έπακρο!», η Εβελίνα Κατσιάκου δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της και ο Χρήστος Αδαμόπουλος λέει «Πάμε να περάσουμε τέλεια!».

Η Μαρίζα Ρίζου εξήγησε πώς προετοίμασε την ομάδα της για το πρώτο live show: «Βρήκαμε για τον καθένα ένα τραγούδι που να είναι κοντά στον εαυτό του και να αφήνει χώρο να βγάλει την ερμηνεία και τον τρόπο του. Ο καθένας πρέπει να βρει τι πραγματικά επιθυμεί ο ίδιος».

Την πιο ανεβασμένη διάθεση έχει και η ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος άφησε ένα υπονοούμενο για το «ιταλικό» τραγούδι που θα πει, η Κατερίνα Λαζαρίδου είπε ότι θέλει να ζήσει την εμπειρία στο φουλ, η Αριστέα Αλεξανδράκη υποσχέθηκε να δώσει το 100%, ενώ ο Borek ανέφερε ότι «Θα κάνουμε πανικό!» με ένα τραγούδι από τα ’90s.

Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε ότι αρχικά θα τραγουδήσει μαζί με την ομάδα του και, χαριτολογώντας, τόνισε για το επίπεδο των διαγωνιζόμενων: «Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά είναι καλά και ισάξια, αλλά τα δικά μου είναι λίγο καλύτερα!».

Η τελική τετράδα της Μαρίζας Ρίζου

Την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο X-factor, ξεκινούν τα συναρπαστικά live. Οι κριτές έχουν ήδη διαλέξει με ποιους διαγωνιζόμενους θα προχωρήσουν. Πολλοί ήταν εκείνοι που τράβηξαν τα βλέμματα αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να μαγέψουν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις ώστε να περάσουν στα καθοριστικά live.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 12/5 ο Χρήστος Μάστορας, επέλεξε τη δική του ομάδα και έτσι απομένει η Μαρίζα Ρίζου για να συμπληρωθεί η λίστα των 16 φιναλίστ μιας και οι υπόλοιποι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης και Στέλιος Ρόκκος έχουν φτιάξει ομάδα στις 29/4 και 5/5 αντίστοιχα.

Έτσι, η μόνη τετράδα που δε γνωρίζαμε επιτέλους έγινε γνωστή. Οι τέσσερεις διαγωνιζόμενοι που θα απαρτίζουν την ομάδα της είναι: ο Χρήστος Αδαμόπουλος, η Εβελίνα Κατσιάκου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και οι Case Zero, το μοναδικό γκρουπ της ομάδας της τραγουδίστριας και κριτή του X-Factor.

Αυτήν την Κυριακή 22/5 τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν οι διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες της προαναφερόμενης και του Χρήστου Μάστορα.

Στην εκπομπή «Ελένη» παρουσιάστηκε η ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.