Συμπέθεροι από τα Τίρανα (20/5): Ο Λυκούργος καταστρώνει μαζί με τον Λαλαμπίρδα  ένα καταχθόνιο σχέδιο

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα (20/5): Ο Λυκούργος καταστρώνει μαζί με τον Λαλαμπίρδα  ένα καταχθόνιο σχέδιο

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (20/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα μιας και ο Λυκούργος προσπαθεί ακόμα να αποχαρακτηρίσει το κτήμα στην Γκουργκουντζέλα.

Τι θα δούμε σήμερα (20/5) στους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Μετά από αμέτρητες παρεξηγήσεις και μπερδέματα, μετά από κρυφές κάμερες και πολλές συνομωσίες, ο Βασίλης και η Πωλίνα μαθαίνουν ότι ο γιος τους τελικά δεν είναι γκέη, αλλά διατηρεί σχέση με την Ντιάνα Κακαλιούρα. Ο Λυκούργος σκέφτεται πως μπορεί να επωφεληθεί και τελικά καταλήγουν μαζί με την Κλαίρη να παγιδέψουν τον Τόλη με την Κλαούντια.

Παράλληλα ο έρωτας της Πωλίνας για τον συμπέθερο έχει φουντώσει κι ενώ η Λίζα πιέζει τους γονείς της για να επισπεύσουν το γάμο με τον με τον Άλφρεντ, το ψέμα του Λυκούργου και της Πένης έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται. Τώρα πια, είναι θέμα ημερών να μάθουν όλοι στο Κουδουνάρι ότι οι συμπέθεροι είναι Αλβανοί. Ο Λυκούργος καταστρώνει μαζί με τον Λαλαμπίρδα ένα καταχθόνιο σχέδιο για να αποχαρακτηρίσει το χτήμα στην Γκουργκουντζέλα από αρχαιολογικό χώρο και ταυτόχρονα να απαλλαγεί μια για πάντα από τους Αλβανούς συμπέθερους.

Πώς θα τελειώσει η σειρά

Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα που πνίγουν τον Λυκούργο και την Πένη. Προβλήματα που έχουν να κάνουν άμεσα ή έμμεσα με το τεράστιο ψέμα που είχαν πει στην αρχή. Ότι οι συμπέθεροί τους, δηλαδή, είναι οι Άγγλοι αριστοκράτες Ντόρτσεστερ και όχι δύο απλοί Αλβανοί οικονομικοί μετανάστες.

Μετά από σπαζοκεφαλιά σχεδίων και συνωμοσιών, συνδυάζουν την απέλαση των συμπεθέρων και τον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου στην Γκουργκουτζέλα.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Με την αφόρητη πίεση της Λίζας να συντομεύσουν το γάμο και με την εξομολόγηση της Πωλίνας στην Πένη, ότι είναι ερωτευμένη με το λόρδο, η κατάσταση ξεφεύγει. Όλοι μπαίνουν σε μια φάση εξομολογήσεων αλλά και αλληλοεκβιασμών. Φυσικά, η λύση που θα δοθεί είναι μία και μοναδική! Να πουν όλοι την αλήθεια. Μια αλήθεια που οδηγεί προς ένα λυτρωτικό τέλος και ένα γάμο τρικούβερτο.