Πέφτει η αυλαία για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα - Απόψε 27/5 το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Μην το χάσετε στις 20:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πέφτει η αυλαία για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα - Απόψε 27/5 το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Αυλαία ρίχνει απόψε το βράδυ, την Παρασκευή 27/5, η επιτυχία του Ρέππα και Παπαθανασίου, την οποία λάτρεψε όσο τίποτα καθώς γέλασε με την καρδιά του μαζί της, οι λατρεμένοι Συμπέθεροι από τα Τίρανα! Η σειρά μας κράτησε συντροφιά για όλη τη σεζόν, και πέρασε πολλά όμορφα μηνύματα με ένα χιουμοριστικό και ιδιαίτερο τρόπο, τα οποία ωστόσο μίλησαν στις καρδιές του τηλεθεατή

Το αχτύπητο δίδυμο ωστόσο, θα επιστρέψει με νέα σειρά, η οποία υπόσχεται την ίδια επιτυχία την ερχόμενη σεζόν!

Μην χάσετε σήμερα στους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Όλα τα προβλήματα έρχονται και πνίγουν τον Λυκούργο και την Πένη. Προβλήματα που έχουν να κάνουν άμεσα η έμμεσα με το τεράστιο ψέμα που είχαν πει στην αρχή. Ότι οι συμπέθεροι τους είναι οι Άγγλοι αριστοκράτες Ντόρτσεστερ και όχι δυο απλοί Αλβανοί οικονομικοί μετανάστες. Μετά από σπαζοκεφαλιά σχεδίων και συνομωσιών, συνδυάζουν την απέλαση των συμπέθερων και τον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου στην Γκουργκουτζέλα.

Με την πίεση της Λίζας να συντομεύσουν τον γάμο και με την εξομολόγηση της Πωλίνας στη Πένη, ότι είναι ερωτευμένη με τον λόρδο η κατάσταση ξεφεύγει. Όλοι μπαίνουν σε μια φάση εξομολογήσεων αλλά και αλληλοεκβιασμών. Φυσικά η λύση που θα δοθεί είναι μια. Να πουν όλοι την αλήθεια. Μία αλήθεια που οδηγεί προς ένα λυτρωτικό τέλος και ένα γάμο τρικούβερτο. Να μας ζήσουν και στα δικά τους οι ανύπαντροι.

Ο Κώστας Καζάκας αποκαλύπτει για την συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη σειρά

Το απόγευμα της Τρίτης 24/5 ο Κώστας Καζάκας βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή Στούντιο 4 του και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Τον αγαπημένο ηθοποιό τον γνωρίσαμε μέσα από τη ξεκαρδιστική κωμωδία Συμπέθεροι από τα Τίρανα στο ρόλο του Μπουκουράν.

«Δεν γελάμε στις ερωτικές σκηνές, όχι. Γιατί η Ελισάβετ, όσο φαίνεται… γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ αλέγκρος, σε αυτά τα πρώτα έλεγε «Σιγά σιγά Κώστα, σιγά σιγά». Δεν μπορεί να φιλιέται με… Ντρεπόταν. Λέω «αν δεν ήμουν εγώ»; Μου λέει «δεν θα φιλιόμουν καθόλου, ευτυχώς που είσαι εσύ».

Δεν της βγαίνει. Που είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Σε αυτό ήταν πάντα λίγο κρατημένη», εξομολογήθηκε ο Κώστας Καζάκας.