Νέα αρχή για πασίγνωστο ηθοποιό - Πάει στον ΑΝΤ1 μετά το τέλος της Τούρτας της Μαμάς

Ο λόγος για τον...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα αρχή για πασίγνωστο ηθοποιό - Πάει στον ΑΝΤ1 μετά το τέλος της Τούρτας της Μαμάς

Μια νέα κωμική σειρά σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για την προσεχή σεζόν, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει ένας αγαπημένος ηθοποιός και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Κόκλα.

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 με τον Κώστα Κόκλα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο Κώστας Κόκλας, που αποδεσμεύεται από την ΕΡΤ μετά το τέλος της Τούρτας της Μαμάς, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να ενταχθεί στην οικογενειακή κωμωδία του ΑΝΤ1, που θα πατά στο δίπολο "πλούσιοι και φτωχοί".

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 με τον Κώστα Κόκλα

Η σειρά βασίζεται σε ρωτικό φορμάτ μυθοπλασίας, με τίτλο "The Ivanovs vs The Ivanovs" και αφηγείται την ιστορία δύο οικογενειών που έχουν το ίδιο επώνυμο αλλά διαφορετικό οικονομικό status και μαθαίνουν ότι πριν από 16 χρόνια έγινε μπέρδεμα στο μαιευτήριο και πήραν ο ένας το παιδί του άλλου. Η υπόθεση θα τους οδηγήσει σε μια τρελή συγκατοίκηση. Την παραγωγή της σειράς υπογράφει, η Tanweer, ενώ το σενάριο θα διασκευάσουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή.

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει όμως και μια ακόμη νέα σειρά με τον Μπουράκ Χακί

Στις 27/5 κάνει πρεμιέρα μία νέα σειρά στην streaming πλαφόρμα του ANT1, ANT1+, «Η Γέφυρα». Θα είναι όσο πετυχημένες είναι κάποιες από τις σειρές του καναλιού (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης για να το διαπιστώσετε);

Πρόκειται για ένα ελληνικό noir που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα. Μια crime σειρά με έντονα τα στοιχεία πολιτικού θρίλερ και φόντο τις εκρηκτικές σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας.

Η «Γέφυρα» αποτελεί την ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «BRON/BROEN», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει ήδη προσαρμοστεί σε 6 χώρες. Το ΑΝΤ1+ παρουσιάζει, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, την έβδομη εκδοχή, δημιουργώντας μια ελληνική σειρά υψηλής ποιότητας.

Το σύνορο της Δύσης με την Ανατολή, που κουβαλάει αιώνες συγκρούσεων, είναι το ιδανικό θέατρο για να ξετυλιχθεί ένα συναρπαστικό θρίλερ. Στη «Γέφυρα» πρωταγωνιστούν ο αγαπημένος Τούρκος ηθοποιός Burak Hakki, που ενσαρκώνει τον Κενάν Καραμάν και η Μαντώ Γιαννίκου στον ρόλο της αστυνομικού Σοφίας Μπακάλη.

Τους δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνει ένα εξαιρετικό cast Ελλήνων και Τούρκων ηθοποιών: Ακύλλας Καραζήσης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Μούκανος, Δανάη Επιθυμιάδη, Atakan Yilmaz και άλλοι.

Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει τη «ΓΕΦΥΡΑ» κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή και προσφορά γνωριμίας 4,99€ τον μήνα, για τους πρώτους τρεις μήνες.

Ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας. Πολύ γρήγορα, οι δύο αστυνομικοί συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό.

Όμως, το τίμημα της αλήθειας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονται, με την αποκάλυψή της να απειλεί να οδηγήσει ακόμα και σε ελληνοτουρκική σύρραξη. Στο τέλος, η Σοφία και ο Κενάν θα κληθούν να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.