STAR: Δεν πέρασαν 2 μήνες από την πρεμιέρα και πήρε ήδη το "πράσινο φως" για την επόμενη σεζόν

Ευχάριστα νέα για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
STAR: Δεν πέρασαν 2 μήνες από την πρεμιέρα και πήρε ήδη το

Η φετινή σεζόν φτάνει στο τέλος της για αυτό και οι συζητήσεις για νέα προγράμματα και εκπομπές που πρόκειται να βγουν στον αέρα την προσεχή σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει, το ίδιο όμως και για όσα θα πάρουν το "πράσινο φως" και για του χρόνου.

Συνεχίζει και του χρόνου στο STAR ο Λάμπρος Φισφής με τους 100

Ένα από αυτά είναι οι 100, το νέο παιχνίδι του STAR με παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή, το οποίο έκανε πρεμιέρα τέλη Απριλίου και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, μιας και σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, είναι σχεδόν σίγουρο πως το εν λόγω τηλεπαιχνίδι θα συνεχίσει και του χρόνου και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη έρχονται νέα διασκεδαστικά επεισόδια.

Συνεχίζει και του χρόνου στο STAR ο Λάμπρος Φισφής με τους 100

Τι είναι οι «100»

Στο «Οι 100», captain μας θα είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος. Απέναντι τους θα βρίσκεται μια γιγαντιαία οθόνη, όπου 100 καθημερινοί άνθρωποι - αντιπροσωπευτικό δημογραφικό δείγμα της Ελλάδας του σήμερα - συμμετέχουν ενεργά στο show συνδεδεμένοι ο καθένας ξεχωριστά μέσω zoom!

Οι 100 αυτοί άνθρωποι απαντούν ζωντανά στις αναπάντεχες, ανατρεπτικές, απρόσμενες, ευφάνταστες ερωτήσεις που απευθύνει ο παρουσιαστής προς τους καλεσμένους, βγάζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα επί τοις 100, δηλαδή μια ρεαλιστική εικόνα του ποιοι είμαστε σαν Έλληνες το 2022!

  • Πόσοι από σας στοκάρατε χαρτί τουαλέτας στην πρώτη καραντίνα;
  • Πόσοι από σας έχουν πάει από τις σκάλες για να αποφύγετε τον γείτονα;
  • Πόσοι από σας θεωρείτε απιστία το να κερατώσεις ενώ είσαι στο εξωτερικό;
  • Τι προτιμάτε; Να σας χωρίζουν ή να τους χωρίζετε;
  • Πόσοι από σας έχετε πατήσει το κουμπί του ασανσέρ ενώ είναι πατημένο;
  • Πόσοι από σας έχετε δει μωρό και είπατε «αχ τι γλυκό» χωρίς να το εννοείτε;
  • Τελικά τι λένε οι αριθμοί για εμάς; Πόσα εκπληκτικά πράγματα θα ανακαλύψουμε; Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία να μάθει!

Οι τρεις celebrity καλεσμένοι κάθε εβδομάδα θα προσπαθούν να προβλέψουν, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, το αποτέλεσμα, που θα δώσουν με τις απαντήσεις τους οι 100. Και έτσι θα αποδείξουν ποιος ανάμεσά τους ξέρει καλύτερα την Ελλάδα του σήμερα! Ταυτόχρονα, τόσο οι ίδιοι όσο και οι 100, αναλύουν με χιούμορ τις ερωτήσεις και μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες.

Μια τηλεοπτική εκπομπή που μπαίνει στα σπίτια καθημερινών ανθρώπων και μαθαίνει περισσότερα για τη ζωή τους με την πιο θετική, αισιόδοξη και χιουμοριστική διάθεση για να γελάσουμε δυνατά με τις «άβολες» αλήθειες μας και να κατανοήσουμε, τελικά, καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Ελάτε να διασκεδάσουμε ανακαλύπτοντας τα χαριτωμένα, μικρά γεγονότα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ως έθνος! Γιατί όλοι μας έχουμε μια μοναδική ιστορία που θέλουμε να μοιραστούμε.