"Πονοκέφαλος" στον ΣΚΑΙ εξαιτίας του Νίκου Μουτσινά

Προβληματισμός στο κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που φέτος δέχεται σκληρές πιέσεις από τον ανταγωνισμό, κάτι που φαίνεται και από τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το κανάλι του Φαλήρου λοιπόν, ετοιμάζεται να κάνει... τονωτικές ενέσεις στο Καλό Μεσημεράκι τόσο αυτή τη σεζόν λίγο πριν ολοκληρωθεί, αλλά και την επόμενη.

Οι αλλαγές στην εκπομπή του Μουτσινά

Σύμφωνα με την Real Life, ετοιμάζουν την επιστροφή του ζωντανού κοινού στο πλατό τώρα που τα μέτρα κορωνοϊού έχουν χαλαρώσει και ευελπιστούν να δώσει παλτό στα ζωντανά live.

Στη θέση τους θα παραμείνουν από τη νέα σεζόν τόσο η Ματίνα Νικολάου, όσο και η μπάντα Alcatrash, ενώ οι όποιες άλλες αλλαγές θα αφορούν τις στήλες και το περιεχόμενο και θα συζητηθούν αφού ολοκληρωθεί η σεζόν.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για το συμβόλαιο της

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30/4 η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» συνάντησε την Ματίνα Νικολάου, ή αλλιώς «Βάνια» και μίλησε για το συμβόλαιό της.

«Δεν μπορούσα εγώ στις 16.00 και το κάναμε πάλι στις 15.00. Μία ώρα διαφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ό,τι είναι καλύτερο και ό,τι βολεύει. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα! Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς γιατί επέστρεψε στις 15.00, αλλά νομίζω έγινε για καλό. Όλες οι αλλαγές για καλό γίνονται σε αυτή τη ζωή».

Το «Καλό Μεσημεράκι» θα συνεχιστεί και του χρόνου και η Ματίνα Νικολάου θα συμμετέχει ξανά, παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ. «Η εκπομπή θα υπάρξει του χρόνου, βέβαια. Έτσι είναι προγραμματισμένο. Κι εγώ θα υπάρξω, γιατί έτσι είναι προγραμματισμένο. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τέλη Αυγούστου. Κάποια στιγμή θα το ανανεώσω φαντάζομαι! Συνεχίζει κανονικά η εκπομπή και εγώ το ίδιο».