Masterchef 6 Highlights 7/6: Η Τοσκάνη, το ''ράλι'' προς τον τελικό και η παρουσίαση των πιάτων που ''ζάλισε'' Καλλιόπη και Πάνο

Όσα είδαμε χθες από την ιταλική πόλη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Masterchef 6 Highlights 7/6: Η Τοσκάνη, το ''ράλι'' προς τον τελικό και η παρουσίαση των πιάτων που ''ζάλισε'' Καλλιόπη και Πάνο

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό και το τεράστιο έπαθλο των 50.000 ευρώ, οι δύο φιναλίστ πλέον κρίνονται στην λεπτομέρεια και ένα μικρό λάθος μπορεί να τους στοιχήσει(δείτε εδώ τα spoiler για τον μεγάλο νικητή). Στο επεισόδιο της Tρίτης 7/6 παρακολουθήσαμε λοιπόν στο MasterChef την δοκιμασία του Πάνου και της Πόπης στην Τοσκάνη, καθώς έλαβαν μέρος σε ακόμα μια σειρά απαιτητικών δοκιμασιών, όπου φαίνεται να τα ''βρήκαν μπαστούνια''.

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 7/6

Η δεύτερη απαιτητική δοκιμασία για τον Πάνο και την Καλλιόπη ξεκίνησε!

Το βράδυ της Τρίτης (7/6) ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 καθώς το ταξίδι των δύο φιναλίστ συνεχίζεται στην Τοσκάνη της Ιταλίας προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μέχρι τότε όμως οι δυο διαγωνιζόμενοι πρέπει να ριχτούν για τα καλά στην "μάχη" μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Έτσι, ο μαγειρικός στίβος πέρασε χθες στη δεύτερη φάση με τους δύο παίκτες να υποβάλλονται σε δεύτερη απαιτητική δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, οι κριτές τους έστειλαν για μία πρώτη στάση στο παραδοσιακό αλλαντοπωλείο του Stefano Fallorni για να μάθουν να φτιάχνουν panini αλλά και να ετοιμάσουν ένα πλουσιοπάροχο πρωινό για όλους. (Δείτε εδώ

Επικές ατάκες από τον Σωτήρη Κοντιζά - Η αναφορά στο παιδί που περιμένει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι ετοίμαζαν τα πιάτα τους, ο guest chef για απόψε ήταν ο Στέλιος Σακαλής. Βέβαια, οι επικές ατάκες από τους κριτές δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά μιας και ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλεσε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο «Επιθεωρητή Κουτσοπουλίνι» λόγω του ντυσίματός του

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Σακαλής ρώτησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο Σωτήρης ντρέπεται, αλλά θα έχει κάποια έκπτωση αν έρθει;». Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς να απάντησε χαρακτηριστικά: «Τρία παιδιά έχω Στέλιο μου…. Ένα έχει ο Πάνος και… ξεφουρνίζει όπου να ‘ναι ο Λεωνίδας» . Μάλιστα, γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν δίστασε να πει «Ξεφουρνίζει λέει… τι θα γεννήσω φραντζόλα».

Οι φιναλίστ τα βρήκαν σκούρα με την παρουσίαση των πιάτων

Στο χθεσινό (7/6) επεισόδιο του MasterChef 6 στο χωριό Gaiole in Chianti της Ιταλίας οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν τρία απαιτητικά πιάτα ωστόσο, η Καλλιόπη Μπεζαντέ δεν κατάφερε να συγκρατήσει το άγχος της, ενώ οι κριτές πάντα δίπλα στους φιναλίστ για άλλη μια φορά προσπάθησαν ελαφρύνουν το κλίμα με τις ατάκες τους.

MasterChef 6 - Καλλιόπη και Πάνος

Μάλιστα, η διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό και το πιάτο που παρουσίασε απείχε πάρα πολύ από αυτό που κλήθηκε να αντιγράψει στο MasterChef.